Cool & klassisk

Vi klæder os alle forskelligt. Mens nogle går meget op i, hvad der er moderigtigt, vil andre gerne klæde sig klassisk. Nogle elsker blonder, mens andre er til det mere rå look. I bund og grund handler det vel om, hvad vi hver især føler os bedst tilpas i.

Af Susanna Hochheim

Vores ønsker spænder vidt, når det kommer til mode. Vi vil gerne være klassiske, smarte, med på moden og meget gerne chikke at se på. Nogle elsker, at deres tøj ikke er aldersbetonet, mens andre gerne vil være lidt mere nedtonet. Derfor kræver det en del viden, og en masse år på bagen, at opfylde alle vores ønsker, når man bevæger sig indenfor modebranchen.

Second Female er en af de store aktører i branchen, med mere end 25 år på bagen. Second Female er et skandinavisk brand, med et chikt og moderne fransk touch. Det kommer til udtryk i deres valg af farver, håndtegnede print og feminine detaljer som bl.a. deres blonder og flæser på ærmerne. De har samlet deres viden og erfaring i mere end to årtier nu, og det må siges at være til vores fordel.

Forårets mode

Er du en af de kvinder, der som mange andre, skal udskifte vintergarderoben ud med lidt forårsmode, kan det stærkt anbefales at tjekke ind på deres hjemmeside, eller tage et kig i en af deres 150 samarbejdsbutikker, der forhandler brandet. På deres webshop kan du se hvordan forårets mode ser ud i 2024, og blive inspireret til at købe lidt forårsnyheder med hele 14 dages fortrydelsesret.

Second Female rammer det perfekte miks mellem det feminine, rå og sporty, og efterlader stor mulighed for at kombinere styles på kryds og tværs i et stærkt og personligt look. Kollektionerne indeholder alt fra florlette kjoler til cool habitter – i god kvalitet og til ethvert klædeskab, og der er med statsgaranti noget, som du også synes er et ”must-have”.

Second Female rammer det perfekte miks mellem det feminine, rå og sporty, og efterlader stor mulighed for at kombinere styles på kryds og tværs i et stærkt og personligt look. Du finder deres hjemmeside her: www.secondfemale.dk