Børn skal have godt fodtøj hele året rundt

Det er ikke kun, når vi taler om sneakers eller sportssko, at vigtigheden for gode sko gælder. Det gælder bestemt også efterårssko, gummistøvler, vinterstøvler osv. Det er aldrig særligt rart eller sundt at komme hjem efter en dag med sjov leg – med fødder, der er kolde eller våde.

“Annonce”

Af Susanna Hochheim

Kalenderen viser, at efteråret er over os, hvilket betyder, at det kan være en god idé at skifte vores børns sko ud med gummistøvler. Det mest oplagte valg er GORE-TEX® fodtøj, der ikke bare er vandtæt, men også er super åndbart. På den måde undgår vi, at vores børn får våde og kolde tæer, som hverken er sundt eller sjovt for dem.

Ofte skal det helst gå hurtigt og være nemt – specielt når det kommer til vores børn – så her er termostøvler og gummistøvler måske det bedste valg. Gummistøvlen og termostøvlen er et godt supplement til et par gode GORETEX ® støvler, især nu hvor det er blevet vådt udenfor. De fleste børn elsker at lege ude – uanset vejret, men når det regner, bliver det glat, og det tænker børn ikke over. Men her er et par gummistøvler eller termostøvler med skridsikre såler guld værd.

Gummistøvler

Hos Skoringen finder du et stort udvalg af gummistøvler. Der findes gummistøvler både med og uden snørebånd, korte eller lange skafter, og bedst af alt er, at de findes i alle regnbuens farver.

Termostøvler

Termostøvler er lige en tand varmere og kan købes i et hav af modeller. I Skoringens butikker finder du Skofus termostøvlen, som har en udtagelig dæksål med termoeffekt, varmt foer med 35 % uld, og en kraftig, skridhæmmende PU-sål. Termostøvlen er en perfekt støvle til de kolde og våde dage med sne og sjap. Termostøvlerne kan også bruges hele vinteren igennem, da de kan holde små børnefødder varme helt ned til -30 grader. Dog anbefaler Skoringen, at man nøjes med de -10, og heldigvis er det jo sjældent, at vi oplever under 10 minusgrader
i Danmark.

Pasform

Det er vigtigt, at både gummistøvler og termostøvler sidder rigtigt på foden og passer i størrelsen. Derfor anbefales det at søge råd og vejledning hos ekspedienterne i Skoringens butikker, for at få hjælp med at finde lige præcis den størrelse og model, der passer bedst til dit barns fod. For hvem kan lide at hoppe i pytter med støvler, der er for små?