Børn er skabt til at være aktive og til at lege

Al slags vejr er lege-vejr, så længe påklædningen passer til årstiden. Når kulden sniger sig ind på vores kære små, når regnen pisker ned, og når der skal leges med mudder og hoppes i vandpytter, eller når der skal laves sne-engle i den hvide sne. her er det vigtigt, at vores børn holdes tørre og varme.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

VER de TERRE er fransk for regnorm. Men når det kommer til design og produktion af overtøj til børn og voksne, så er VER de TERRE regnvejrsdansk. I år er et særligt år. Ikke kun fordi de kan fejre jubilæum og fylder 30, men fordi de i virksomheden generationsfornyer, med de nu voksne børn Alexander og Josephine – begge børn af grundlæggeren Karin Brandt. De to børn var helt fra start årsagen til, at de fine kollektioner fra VER de TERRE så dagens lys.

For da de var små lege-glade børn, var det ikke nemt at få en lille pige med kjole på ned i en flyverdragt af stift bævernylon. Nu er det datteren Josephine, der står for nytænkning, da hun udvider VER de TERRE eventyret på det amerikanske marked. Hvor der særligt i Nordamerika kan være barsk vejr, der kræver lige det der ekstra. Som er hvad kollektionerne gennem de sidste 30 år har leveret.

VER de TERRE har siden 1993 har produceret overtøj til børn, i et enkelt og flot design. Med brug af de bedste materialer, materialerne opfylder nutidens krav. Tøjet skal nemlig være let og behageligt, så børnene kan lege og bevæge sig frit, samtidigt med at de holder varmen inde og regn og sne ude.

VER de TERRE lægger stor vægt på funktionalitet, slidstyrke og sikkerhed. For børnenes sikkerheds skyld er alle hætter aftagelige og uden snore, ligesom overtøjet har reflekstryk for børnenes trafiksikkerhed. Materialerne er lamineret på bagsiden med en vandtæt og åndbar membran, der gør tøjet egnet til alt slags vejr, og alle sømme er både syet og tapet (gummi regnsæt er svejset) for at opnå størst mulig vandtæthed. Tøjet er isoleret ved brug af Thermolite/Thinsulate for at opnå den bedste varmeeffekt med mindst fylde og størst lethed.