Alle mangler lige denne lille ting…

Hvem kender ikke til problemet, at karkluden hele tiden falder ned i vasken, og at den faktisk er lidt i vejen, eller at kosten og moppen står og flyder. Her får du løsningen, som du måske ikke kendte i forvejen serveret. Det hele handler om en lille magnet fra By Magnet, som nu er blevet til en stor hjælper på verdensplan.

Af Susanna Hochheim

Grethe Reenberg og Line Vilstrup, mor og datter, står hjemme i Lines køkken en dag i 2007 og taler sammen. I Lines øjenkrog kan hun ane
den lyserøde karklud i vasken, og det irriterer hendes øje. Så hun siger til sin mor, at det må man da kunne gøre noget ved. Sådan startede deres eventyr om By Magnet, og de magneter til hjemmet, som i dag holder orden i husstande rundt om i verden.

Sæt tingene på plads

By Magnet - Holder til karklud og viskestykker

Du ved ikke, at du mangler deres produkter, før du har prøvet dem, og du vil med statsgaranti elske at få sat tingene på plads en gang for alle. For eksempel når du først har prøvet den magnetiske karkludeholder, er kluden er ikke i vejen mere og den kommer ikke til at lugte surt. Karkludeholderen er udarbejdet således at der ikke kan samle sig vand på den, så det betyder ingen kalk og ingen bakterier rundt om holderen.

Magneten er så kraftig, at holderen ikke falder ned, og du kan rykke den rundt nede i vasken så placeringen bliver helt perfekt. Du får også en sidegevinst, det er nemlig at du ikke behøver en mand til at sætte den op. Og 1-2-3 så kom der plads ved vasken. Er man lidt smart bestiller man samtidig en svampe- og opvaskebørsteholder med, så er der nemlig ryddet helt op i og omkring vasken, og det ser pludselig så meget pænere ud.

Plads i bryggerset

By Magnet - holder i bryggers.

Dem der har kost og moppe i bryggerset, kan med fordel bestille en Power Magnet Holder. Det er en magnet, der sidder på og vupti, så er kost og moppe væk fra gulvet. Magneten holder så godt, at de ikke bare sådan falder ned igen. Magneten kan placeres på væggen, eller måske inde i skabet, så det er gemt helt af vejen, uden at det fylder så meget. Praktisk for dem som ikke har så meget plads i hjemmet.

På By Magnet hjemmeside, www.bymagnet.com, kan du finde magneter og praktiske holder til det meste i hjemmet, både til køkkenet, badeværelset, værelserne, og en smart magnet til bilen, så man også kan have en skraldepose med til bl.a. brugte mundbind. En rigtig god løsning for mange. Det sparer både på pladsen, gør det hjemmet ryddeligt og man kan ikke komme uden om, at det jo er ret praktisk.

Du kan læse flere tips og tricks til boligindretningen her: bornogfritid.dk/artikler/familie/bolig-indretning/