Aflyst fødselsdagsfest blev til en skøn fødselsdagsweekend

I disse tider er det umuligt at invitere fødselsdagsgæster udenfor vores sociale boble og en 18. års fødselsdag er jo noget særligt, så vi har fejret fødselsdagsbarnet i en hel weekend i et stort luksussommerhus med nærmeste familie.

Af Bonnie Jensen

Nicholas var så heldig, at hans 18. års fødselsdag faldt på en lørdag, så planen var klar – vi skulle holde stor fest for alle hans venner og vores store familie. Men så kom Corona – og den virus havde ikke tænkt sig at slippe sit tag i os foreløbigt, så vi blev enige om at tage en tur til Bornholm, vores yndlingsferieø, hvor vi vender tilbage til år efter år.

fødselsdagsfest

Solskinsøen i vinterhalvåret

Vi har børn i alderen 8 – 18 år, og da vejret i Danmark i marts jo ikke indbyder til strand og hav, ønskede vi os et hus med indendørspool. Samtidigt havde vi både mormor, farmor, moster, onkel og Nicholas´ kæreste med, så vi havde brug for at der var masser af værelser, så vi alle havde et sted at trække os væk fra fællesskabet, hvis vi havde brug for en timeout.

Vi faldt over websitet www.villavilla.dk og her var et stort udvalg at lækre sommerhuse rundt omkring i hele landet. Vi fandt et der matchede alle vores ønsker i det lækreste luksussommerhus i Dueodde. Her blev vi lovet swimmingpool med rutsjebane, spa, sauna, billiardbord, bordfodbold, bordtennis og dart. Her var også et stort køkken, masser af værelser og hele tre badeværelser.

Så det var ikke svært at vælge, og vi var så heldige at det også var ledigt i de dage vi ønskede. Så vi inviterede vores familie på forlænget fødselsdagsweekend og fik booket sommerhuset og færgebilletter.

Lyst, lækkert og masser af plads

familiehygge i luksussommerhus

Da vi ankom til huset, blev alle vores drømme straks indfriet. Vi havde slet ikke drømt om at huset var så lækkert. Her var et stort og lækkert køkken med plads til flere ”kokke”, hvilket gør det er nemt at lave mad til mange mennesker, da køkkenet rummer både to ovne og to opvaskemaskiner. Huset ligger på en tilbagetrukket lille vej, inde imellem store træer, og lige udenfor de store gulv-til-loft vinduer, fandt vi både legeplads, boldbane og trampolin.

For enden af den store åbne stue er et vindue ud mod marker og høje træer, og ved solnedgang bliver vinduet omdannet til det smukkeste levende maleri. Her skiftede himlen farve bag træerne og her kunne vi sidde og nyde den smukkeste udsigt. Huset ligger placeret fem minutters gang fra Bornholms fineste sandstrand, Dueodde strand. En kort tur op ad stien og så er man ved havet.

Sjov og leg i lange baner

luksussommerhus med swimmingpool

Huset indeholdt en indendørs pool med svømmemodstand. Så her fik vi prøvet kræfter, imens rutsjebanen med vandløb, blev brugt flittigt. Der var også et stort spabad og en helt fantastisk sauna. I huset var også et stort game-room, hvor vi tilbragte mange timer med at dyste mod hinanden i både bordfodbold, rundt-om-bordet i bordtennis og børnene fik lært hvordan man rigtigt spiller pool. Vi havde en helt fantastisk fødselsdags-weekend og vi blev enige om, at det bestemt ikke er sidste gang at vi holder fødselsdag i en hel weekend i et lækkert luksussommerhus sammen, det var både hyggeligt og sjovt og vi fik masser af stjernestunder.