Pages Navigation Menu

Keglekager

Keglekager

30 stk.

Ingredienser

4 dl hvedemel, 200 g smør eller margarine, 1/2 dl Dansukker Sukker, 1 tsk vaniljesukker, 1 æggeblomme.

Glasur

5 dl Dansukker Flormelis, 1 spsk. flydende margarine, 1-2 spsk. vand, rød frugtfarve.

Bland alle ingredienserne og ælt dem sammen til en dej. Lad dejen hvile i mindst 30 minutter i køleskabet. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykke stykker. Tryk kager ud med en skabelon. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter. Bland flormelis, margarine og vand til en jævn masse. Tag lidt af glasuren fra, og tilsæt lidt rød frugtfarve. Pynt kagerne med glasuren. Lad kagerne køle af på en rist.