Pages Navigation Menu

Keglekager

Keglekager

30 stk.

Ingredienser

4 dl hvedemel, 200 g smør eller margarine, 1/2 dl Dansukker Sukker, 1 tsk vaniljesukker, 1 æggeblomme.

Glasur

5 dl Dansukker Flormelis, 1 spsk. flydende margarine, 1-2 spsk. vand, rød frugtfarve.

Bland alle ingredienserne og ælt dem sammen til en dej. Lad dejen hvile i mindst 30 minutter i køleskabet. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykke stykker. Tryk kager ud med en skabelon. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter. Bland flormelis, margarine og vand til en jævn masse. Tag lidt af glasuren fra, og tilsæt lidt rød frugtfarve. Pynt kagerne med glasuren. Lad kagerne køle af på en rist.

Følg os på Facebook og Instagram