Nem genvej til rene gulve

Der findes mange ting, som er sjovere at bruge tid på end at støvsuge, men vi kommer ikke udenom det. Støvbolde der leger fangeleg i hjørnerne, børn der vender skoene på hovedet og tømmer en halv sandkasse ud på gulvet efter en sjov dag i børnehaven og husdyr der drysser pels overalt. Her kigger vi nærmere på ledningsfri støvsugere, der med et snuptag fjerner skidtet.

Af Henriette Rosenthal

En støvsuger kan være en tung sag, som man slæber efter sig, mens man slås med ledningen, som sjældent er særlig lang. Når man trækker støvsugeren efter sig, risikerer man nemt, at den ”springer” på anklen eller hælen og det gør nas. Det slipper man for med de smarte ledningsfri støvsugere fra Roidmi. De findes i flere modeller, nogle med magnetophæng og med forskellig størrelse og sugeevne. Fælles for dem er, at de er pæne. Der er tænkt over designet, som er diskret og strømlinet, så det passer perfekt ind i alle hjem.

Støvsuger og moppe i en

ledningsfri støvsugere selv børn kan bruge

RS60 er Roidmis ledningsfri topmodel og med den kan man både støvsuge og moppe gulvet. Den har to familier prøvet.

Heidi Malene Kristensen – Jeg er imponeret over de mange små ekstra detaljer, som f.eks. ladestationen til væggen, at den er ledningsfri og at den viser, hvor mange kalorier man har forbrændt. Det er en lille –måske – unødvendig detalje, men det gør det altså lige lidt sjovere. Og så er er appen til støvsugeren virkelig smart. Derudover er min mand glad for den til bilen. De medfølgende lange mundstykker passer perfekt ned i de små “huler”, der nu er i en bil, hvor man normalt ikke kan komme ned med en almindelig støvsuger.

Janni Lund Nicolaisen – RS 60 har flere forskellige sugeevner, og suger nemt alt skidt op. Derudover har jeg afskaffet min gulvmoppe, for den er slet ikke nødvendigt længere. Den her både støvsuger og vasker gulvet – samt tager de svære pletter. Den er virkelig effektiv i en børnefamilie. Det er fedt at slippe for en ledning. Det gør det nemmere og også mere overskueligt bare at hive støvsugeren frem, og støvsuge under spisebordet, når børnene har spist.

Støvsuger på størrelse med en taskeparaply

ledningsfri støvsugere der nemt fjerner skidtet

Ja, du læste rigtigt. Roidmi Nano P1 Pro er en ministøvsuger, der snildt kan puttes i håndtasken. Med den ved hånden er det nemt at slette sporene efter børnene, hvis halvdelen af kuvertbrødet er landet på dugen i stedt for maven, når I er på tur.

Vind en ledningsfri Roidmi R20

Du kan deltage i konkurrencen på vores website Bornogfritid.dk/Konkurrencer/, Facebook eller Instagram.