Når mor og far har brug for en pause sammen

Hvis du og din bedre halvdel trænger til et par romantiske og afslappede dage sammen, fri fra dagens gøremål, bare til at nyde hinanden og genfinde kærligheden. Så tag væk et par dage på et romantisk weekendophold væk fra de mange daglige rutiner og gøremål, ofte sker der nemlig noget næsten magisk. Kærligheden begynder at blomstre igen, for I får nemlig slappet af, I kan nyde hinanden igen uden afbrydelser, I får snakket sammen og I får lov at være i nuet sammen alene.

Af Susanna Larsen

Engang imellem drømmer vi om ren luksus, samtidig med at vi vil være sikre på at komme til et sted med førsteklasses service. Et sted som ligger ud til det blå hav, hvor der er gode bademuligheder, og fremfor alt et sted, som tilbyder alle de faciliteter, der behøves til et romantisk weekendophold.


Paris – kærlighedens by

romantisk weekendophold Paris

Det er ikke uden grund, at millioner af par flyver til Paris. For hvordan vi end vender og drejer det, så er Paris byen der ulmer af kærlighed, enestående gastronomi, seværdigheder og verdensklassemuseer. En weekend i Paris indeholder alt, hvad hjertet begærer. Montmartre, det smukkeste punkt i Paris, hvor I kan nyde udsigten over hele byen. Eiffeltårnet er også et imponerende syn – hvis du ikke har højdeskræk – så gå så langt op du synes, turen er så smuk. Tag turen til Louvre, her er fortryllende og I får nemt mange timer til at gå.


Krakow – tilbage til de gamle tider

romantisk weekendophold Krakow

Polens største turistattraktion er uden tvivl Krakow. Den gamle bydel Rynek Glówny, samler byens indbyggere og turister ved deres markedsplads som er noget helt specielt. Bydelen er optaget på UNESCO’s verdens kulturarv liste. Krakow er kun en kort flyvetur fra København.

 


Berlin – byen der overrasker

romantisk weekendophold Berlin

Berlin er nok for de fleste en sammenligning med Paris eller Venedig. Men Berlin har så meget mere at byde på. Et sted man skal besøge, når man er i Berlin er Krumme Lanke, det er et velbesøgt område for dem, som sætter pris på vores smukke natur og måske en tur i badesøen, ellers kan man gå en romantisk tur på Oranienburger strasse, og nyde et godt glas rødvin, på en hyggelig gade cafe.


romantisk weekendophold Venedig

Venedig – romantik i vandkanten

Byen der har et årligt besøg på 12 millioner turister, der ofte kun besøger byen én enkelt dag. Dette er i virkeligheden ret ærgerligt, da her er helt fantastisk. Hvis I er på ferie for at genfinde kærligheden, så vil vi stærkt anbefale en af de vuggende gondoler, hvor man sejler gennem den fascinerende by, der står på træpæle. For uanset hvor i verden du rejser hen, og uanset hvor mange kanaler du kan sejle på, findes der kun ét Venedig, og det er helt specielt. En tur i gondol, er romantik for alle pengene. Snup en frokost i vandkanten og nyd det pulserende liv og den smukke udsigt.


10 tips til et romantisk weekendophold

  • Find tiden til at slappe af og nyde hinanden
  • Sluk for jeres mobiltelefoner, eller aftal at de er tændt 1-2 timer om dagen.
  • Tag på tur om aftenen og nyd det pulserende natteliv
  • Brug jeres kvalitetstid på at snakke om fælles mål og drømme
  • Bryd jeres vaner og gør noget I ikke plejer at gøre
  • Tag en masse billeder af jeres kærlighedstur
  • Spar ikke på pengene på denne tur
  • Køb en lille gave til hinanden
  • Husk at kysse og nyde hinanden, nu hvor I er alene
  • Vigtigst! Fortsæt med at give hinanden masser af opmærksomhed når I kommer hjem