Ingredienser til Den orientalske pastasalat.
2 store oksebøffer
1 spsk. olie
1 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. frisk revet ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. sojasauce
4 gulerødder
1 agurk
1 bundt radiser
1 bakke babyleaves eller babyspinat
300 g fuldkornspasta
1 bundt frisk koriander
2 spsk. peanuts
2 spsk. sesamfrø
Ristet sesamolie
Sojasauce
Tilberedning
30 minutter – 4 personer
- Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta, ingefær og presset hvidløg. Steg kødet på panden ved god varme i ca. 3 min. på hver side. Tilsæt sojasauce og tag bøfferne af panden.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tændstiktynde strimler. Skær agurk i strimler med skrælleren. Skær radiser i skiver. Skyl babyleaves og slyng dem tørre.
- Kog pastaen som anvist på pakken og afdryp. Skær kødet i skiver. Vend pasta med kød, grøntsager, hakkede peanuts, frisk koriander og sesamfrø.
- Smag salaten til med sesamolie og sojasauce.
Nu er den orientalske pastasalat klar til servering. Velbekomme!
Tips
Erstat evt. oksebøffen med 2 x kyllingebryst og evt. gulerødder med broccoli.