Forebyg vinterens infektioner

Alle forældre kender med garanti til, at næsen løber og lungerne hvæser – især i denne tid, hvor det er koldt, blæsende og vådt.

Af Bonnie Jensen

Når vinteren sænker sit mørke over os, rykker vi tættere sammen. Det giver glimrende betingelser for virus, og hvis vores immunforsvar er svækket, er vi mere modtagelige for smitte. Andre gange når immunforsvaret er i top, preller dårligdommene af på os. Kroppen og dens immunforsvar har brug for både vitaminer og mineraler for at fungere. De kan ikke erstatte hinanden, for de har alle meget forskellige egenskaber og virkninger.

Strath

Vitaminer og mineraler

Vitaminer er kemiske forbindelser, som kroppen ikke selv kan danne. Mineraler er grundstoffer, som kroppen også skal have tilført via maden. Ligesom vitaminerne er en lang række mineraler vigtige for, at kroppen kan fungere. Kosttilskuddet Strath har været brugt igennem mere end 40 år, og det indeholder 61 forskellige vitalstoffer i en naturlig og letoptagelig form.

Strath-produkterne består af 100 % naturlige ingredienser og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, har en naturlig sød og syrlig smag, og kan med fordel opblandes i et glas juice, saft eller i en portion yoghurt. Der er de originale Strath-dråber til både voksne og børn, samt en Strath Kids til børn over 1 år, som er med ekstra tilskud af D-vitamin.

Sidst, men ikke mindst, så findes der en variant til gravide og ammende med ekstra jern tilsat. Ud over at være 100 % naturlig, sikrer Strath Iron en bedre optagelse og giver ikke forstoppelse.

kids og original

Vores testfamilier har testet Strath dråber

Maja Mikkelsen – Jeg synes, de tidligere vintre har været hårde, så i år sætter vi alt ind. I forvejen tager vi multivitamin, D-vitamin, fiskeolie og i perioder mælkesyrebakterier, og nu også Strath-dråber. Mælkesyrebakterierne tager vi ved efterårets start, resten tager vi hele året rundt. Hvis man
blander Strath-dråberne op med saftevand, så kan det ikke smages, dårligt nok ses, og det glider nemt ned hos børnene.

Cornelia Lykke Olsen – Vores børn er vilde med Strath Kids eliksiren, for den har en skøn sød og syrlig smag. Charlie synes, at den smager af slik, og Maggie siger, at den smager af alt muligt lækkert, og så indeholder den D-vitamin, så vi er fans.