Vi tester Spisekisel med urter.

Spisekisel er et naturligt produkt fra Natur Drogeriet, der indeholder kisel, brændenælde og padderokke, der vedligeholder normal hud, knogler, negle og hår. Det har tre kvinder prøvet og her kan du læse, hvad de synes om resultaterne.

Af Henriette Rosenthal

Trine Vest Jeppsen:

– Det har været en fornøjelse at prøve Spisekisel. Jeg mærker en tydelig forandring på mine negle, i forhold til styrken i dem. Mine urenheder i ansigtet er også mindsket. Det var en af de udfordringer, jeg håbede Spisekisel kunne hjælpe mig af med. Jeg spiste seks kapsler dagligt, men skulle lige øve mig i at huske det. Derfor lagde jeg to i madpakken og fire ved tandbørsten. Det gjorde det let at huske at indtage kapslerne. På den måde var det nemt for mig at huske. Jeg vil helt klart fortsætte med at tage kapslerne.

Sanne Skifter

– Jeg synes min hud er blevet mindre uren og mine negle er blevet stærkere. Det tiltaler mig meget, at det er et naturligt produkt og så er prisen på Spisekisel meget overkommelig. Man skal indtage to kapsler tre gange dagligt det vil sige seks kapsler om dagen. Kapslerne er nemme at åbne, og jeg har prøvet at indtage pulveret både med mad og væske, men foretrækker bare at sluge kapslerne.

spisekisel fra naturdrogeriet

Amalie Møller

– Jeg er vild med at Spisekisel er en pulverblanding af urter i vegetabilske kapsler med kisel, brændenælde og padderokke, som har et naturligt indhold af silicium. Det er meganemt at have med at gøre. Kapslerne kan indtages på flere forskellige måder og ikke kun som kapsler. Kapslerne kan åbnes og indholdet kan bruges som drys på mad eller udrøres i væske eller smoothies. Det er helt nyt for mig med bumser og urenheder på mine kinder, men med dette produkt tror og håber jeg på, at jeg kan få det til at forsvinde helt. Min hud er allerede i bedring.

Du kan læse mere om Spisekisel fra Natur Drogeriet på deres hjemmeside: www.natur-drogeriet.dk/ eller læse mere om vores test af deres andre produkter her: bornogfritid.dk/vi-tester-mandelolie/