Vi tester mandelolie

Natur-Drogeriets mandelolie er perfekt til tør hud, der trænger til lidt ekstrapleje.

Af Henriette Rosenthal

Fire familier har kigget nærmere på mandelolien fra Natur-Drogeriet.

Heidi Jørgensen

– Det var spændende at skulle prøve mandelolien. Tidspunktet var perfekt, det har været en kæmpestor succes. Den virker meget fint på min datters meget tørre hænder, fordi de vasker hænder mange gange om dagen i skolen. Vi smurt olien på morgen og aften og allerede efter et par dage kunne vi se en kæmpe forskel på hendes meget ramte hænder. Hun er glad, fordi den ikke svier på hendes hårdtprøvede hænder. Så vi vandt kampen over de sprukne og tørre hænder ved hjælp af Natur-Drogeriets mandelolie. Der er dejligt at være fri for at have et ulykkeligt barn, der kommer hjem og er ked af det fordi hænderne gør ondt. Mandelolien får en klar anbefaling herfra.

Trine Jensen

Rasmus, min søn på 10 år, har brugt mandelolien. Han brugte den da han skulle i skole igen efter Coronaen hvor de skulle vaske og spritte hænder mange hver dag, hvilket gjorde at hans hænder var røde. De var virkelig slemme at se på.
Vi brugte det hver aften ved sengetid, hvor jeg brugte cirka fem minutter på hver hånd, hvor brugte en pæn portion olie og masserede hænderne, så de var godt mættet til natten til for at kunne hele. Han elskede håndmassagen, men også olien da den ikke svier, hvilket han synes almindelig håndcreme gør.

Mille Kongsdal Gangborg

Det er min seksårige søn der har brugt den, for efter han vendt tilbage i skole efter lockdown, var hans hænder blevet voldsomt tørre af håndvask og sprit mange gange dagligt. Natur-Drogeriets mandelolie har hjulpet rigtig godt på ham, og efter første gang ved brug af olie før sengetid, kunne vi allerede mærke stor forskel på hans hænder. Jeg har endda lånt olien ud til min veninde, hvis datter fik hævede hænder og rødme efter alt det sprit og håndvask i børnehaven. Hun oplevede det samme, med en rigtig hurtig virkning. Den det er en fantastisk olie, og den er rigtig god at have stående i badeværelseskabet.

Signe Bøgeskov

Natur-Drogeriets mandelolie

Tiden med Corona og åbning af skolerne og andre institutioner satte sit præg på specielt min seksårige søns hverdag. Hans hænder var virkelig ramt af al den vasken og spritten.
Normalt ville jeg have brugt en fed creme, men da vi nu havde muligheden for at teste Natur-Drogeriets mandelolie, var det er forsøg værd.
Vi smurte børnenes hænder, en gang hver anden dag i to uger. Og det virkede. Olien var lidt fedtet lige når man fik den på, men den tørrede heldigvis ret hurtigt ind. Hænderne fik også en lækker blød overflade. På de to uger forsvandt sårene fra min søns hænder.

Et ekstra plus ved olien er, at den både kan bruges som makeupfjerner og salatolie, så i alt hele tre ting. Et rigtig kinderæg for voksne.

Du kan læse mere om Natur-Drogeriet og deres produkter på deres hjemmeside: www.natur-drogeriet.dk/