Vi tester naturlige produkter

De lækre produkter fra Sæbeboden.dk, der forhandler håndlavede kvalitets hår- og kropsplejeprodukter, som er produceret i Danmark af økologiske, fairtrade og veganske ingredienser. Derfor kan du være sikker på, at lækkerierne er uden parabener, tilsætningsstoffer eller andre hormonforstyrrende tilsætningsstoffer.

Fie Andersen

– Jeg er normalt virkelig glad for at gå i bad. Det er ikke bare, fordi det selvfølgelig er rart at kunne blive ren, men fordi det også er beroligende. Der er noget virkelig afslappende ved at stå under bruseren. Men jeg nyder det lidt mere lige for tiden med de lækreste naturlige sæbeprodukter fra Sæbeboden.

Nu har jeg de lækreste bløde ben fordi jeg lige ”kørte en tur” med shaveren og brugte en Nurme – Ladies Shaving Soap bar. Hold da op hvor er den mild. Den fugter huden godt og og lægger sig lige som et beskyttende lag, så ikke huden tager skade af skraberen. Jeg prøvede også en Sæbe bar med kakaosmør, og kaffebønner, der virkede som den lækreste scrub, fortæller Fie.

Dorthe Kjærsgaard

produkter fra sæbeboden.dk

– Både min mand og jeg har tendens til sart hud, så derfor har jeg altid gået op i, hvilke produkter vi har i badeværelset. Selvfølgelig har vores datter arvet vores sarte hud, så jeg var ret spændt på at prøve produkterne fra Sæbeboden. Jeg opdagede, at det er meget nemmere at vaske hendes hår med Sæbebodens shampoo bar med citrongræs, for så slipper man for at stå og fedte med en glat plastikflaske.

Jeg prøvede også en Sæbebodens ansigtssæbe med Rosa salt til ansigtet og en Ansigtsolie med havtorn fra Nordisk Saltskrub. Min hud har altid drillet mig, og i perioder har jeg meget uren hud. Jeg er vild med begge produkter til ansigtet. Sæben renser huden virkelig godt, og olien fugter den efterfølgende uden at fedte. Mine fødder fik en omgang med en Nurme Foot scrub soap og blev helt vildt bløde og fine. En anden stor fordel ved disse produkter er, at de er så pæne, at de pynter på badeværelset, siger Dorthe.

Mihaela Nielsen

Kakao skrub fra sæbeboden

– Jeg har altid elsket en god scrub, og har prøvet mange forskellige. Denne, fra Sæbeboden, er særligt god, fordi den er så mild mod huden. Kropsolien, som jeg prøvede, efterlod min hud meget blød og lækker. Det er vigtigt for mig, at min familie udsættes for minimal kemi på kroppen. Derfor de naturlige ingredienser og dufte i produkterne noget, som jeg virkelig værdsætter, fortæller Mihaela.

Læs mere om Sæbeboden og deres produkter på deres hjemmeside.