Vi tester – Hvordan man undgår køresyge…

Kvalme og ubehag er to helt almindelige symptomer på køresyge. Det kan virkelig gøre en køretur til en prøvelse for den, der er ramt af det. Der findes en helt naturlig løsning, der ved hjælp af akupressurbånd hurtigt kan afhjælpe køresygen. Metoden er klinisk testet, men hvad siger brugerne?

Af Henriette Rosenthal

Sea-Band er et akupressurbånd, som virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene, efter samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Det aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme.
Det virker efter 2-10 minutter, og man kan bruge det igen og igen. Tre familier der har problemer med køresyge, fortæller her om deres erfaringer med Sea-Band.

SeaBand akupressurbånd

Emma Rahbek

– Min datter, Isabella, er 11 måneder, og det har ikke været nemt at have hende med i bilen. Hendes autostol er bagud-vendt, og når vi kører afsted, plejer hun at være urolig og så kaster hun op. Jeg har prøvet Seaband akupressurbånd på hende, og det har gjort køreturen meget lettere. Hun kaster ikke op længere og er nu rolig undervejs. Jeg har selv prøvet det, når jeg har taget bussen. Normalt plejer jeg at blive skidt tilpas, og har en ubehagelig følelse i kroppen efter en bustur. Seaband virker. Det er helt utroligt så godt, det hjælper min lille familie.

Sine Bøgeskov

– I vores familie døjer specielt jeg med køresyge på lange ture. Emil, på seks er heller ikke altid lige glad for at køre. I weekenden har vi taget “kvalme” udfordringen op i håb om, at vi kan komme kvalmen til livs. Første indtryk var, at både Emil og jeg har haft det fint. Ingen nedrullede vinduer, ingen unødige stops og Emil har endda kunne se på sin Ipad mens vi kørte. Virker det? Ja, det kan jeg love for. Vi giver det lige et par ture mere. Det er lidt ligesom, når man oplever noget, man har drømt om længe, så bliver man ved med at nive sig selv i armen – kan det virkelig passe?
Nu ser jeg virkelig frem til sommerferiens mange køreture rundt i Danmark.

Anna Danielsen

akupressurbånd

– Da jeg var gravid, brugte jeg faktisk Seaband mod graviditetskvalme, og jeg skylder det min forstand. Det reddede mig fra at blive vanvittig af kvalmen. Mærkeligt nok har jeg aldrig tænkt på at bruge det mod køresyge. Mine tre piger på tre, seks og otte år og jeg lider alle af køresyge, og vi får kvalme og føler os rigtigt skidt tilpas. Ungerne er vilde med Seabands fine farver, og det virker på dem alle tre. Det virker bedst på de to store, for Karla på tre kommer til at tage det af undervejs. Min egen køresyge er også fuldstændigt væk, når jeg bare har Sea-band på under kørslen.

Sea-Band akupressurbånd kan fås på Apoteket, i Matas og Helsebutikker, eller også kan du bestille det på www.seaband.dk