Slip af med køresyge…

Kvalme og ubehag er to helt almindelige symptomer på køresyge. Det kan virkelig gøre en køretur til en prøvelse for den, der er ramt af det. Der findes en helt naturlig løsning, der ved hjælp af akupressur kan afhjælpe køresygen. Metoden er klinisk testet, men hvad siger brugerne?

Af Henriette Rosenthal

Sea-Band er et akupressurarmbånd, som virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene, efter samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Det aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme.

Det virker efter 2-10 minutter, og man kan bruge det igen og igen. Tre familier der kæmper med køresyge, fortæller her om deres erfaringer med Sea-Band.

Mor og søn lider begge af køresyge

Jane Lundquist og hendes søn på 11 år var spændte på, om dette armbånd kunne gøre familiens køreture lidt mere behagelig.

– Min søn er 11 år og bliver som jeg ofte køresyg. Jeg har altid døjet med køresyge. Jeg kan på ingen måde læse, hækle eller tjekke beskeder på mobilen, når jeg sidder som passager. Vi arrangerede en køretur ud i det blå, så vi kunne afprøve dem. På turen satte jeg mig bagi sammen med min datter, og drengene sad foran. Jeg bliver næsten altid køresyg, når jeg sidder bagi. Jeg skal allerhelst køre bilen eller sidde foran. Jeg ville lige lave et opslag på Instagram, så i løbet af nul komma fem var jeg køresyg. Jeg synes, at det hjalp, når jeg trykkede blidt på den hvide knap. Min søn synes også, at armbåndet hjalp ham. Han har det nemlig lidt ligesom sin mor, når han kigger i mobilen under kørslen.

køresyge produkter

Linnette Schultz er mor til to raske drenge på fem og ni år, som begge lider af køresyge.

– Vi prøvede Sea-Band af på to ture til Viborg, som ligger 20 km fra vores hjem i Kjellerup. Her oplevede jeg, at drengene ikke klagede over køresyge, hvilket de plejer at gøre. Normalt skal de koncentrere sig om at sidde stille og kigge ud, men det havde de ikke behov for her. På den ene tur var vi i Dollerup bakker, hvor vejene er meget snoede. Normalt ville det have givet udfordringer i forhold til køresyge, men det gjorde det ikke på denne tur med Sea-Band på. Om det er selve trygpunktets effekt, eller om det er psykologisk for dem, ved jeg ikke, men de kommer i hvert fald til at bruge dem fremover. Vi skulle have testet armbåndene til Paris – Disney Land – men det fik Corona også sat en stopper for.

En lettet mor

Maria Mathiassen er mor til Alexia som er seks år, som plejer at være hårdt ramt af køresyge, selv når familien skal på kortere ture.

– Jeg er meget imponeret over, hvor positiv virkning Sea-Band har, for det har holdt Alexia helt fri for køresyge. Det gør det noget hyggeligere, når familien skal på tur sammen.

Sea-Band kan fås på Apoteket, i Matas og Helsebutikker, eller også kan du bestille det på www.seaband.dk