Vi tester hårshampoo på en helt ny måde

En shampoobar er en helt ny måde at vaske hår på. Birk ShampooBar er alle håndlavede og pakket i miljøvenlig emballage. Birk ShampooBar er ph-neutral, er milde mod hud og hår og indeholder ingen skadelige stoffer. Det er et rigtig godt alternativ til den traditionelle shampoo, som typisk er emballeret i en plastikflaske.

Randi Salzwedell

– Vi har prøvet de lækre shampoobars fra Birk Denmark, og det er fedt at de er pakket ind i sådan en miljøvenlig indpakning. Det kan vi godt lide. Man bliver sådan lidt henført til ”the good old days” med sæbe i hånden, som smutter, når man mindst venter det. Men de er lækre og velduftende, og så kan man lave sjove Pacman figurer med håret undervejs. Nå ja, og så styrer man helt uden om plastik, siger Randi.

Nanna Haagensen

birk danmark ShampooBar

– Vi har testet Honning ShampooBar fra Birk i både mit og min datter Lauras hår. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk og tænkte; det er nok ikke helt som en almindelig shampoo. Men jeg tog fejl. Mit hår er blødt og det samme gælder resten af familiens hår, og så sparer vi jo plastemballagen. Mit hår er tørt og kruset og Lauras meget tykt. Begge står vi nu med lækkert, blødt og skinnende hår. Og duften er skøn, fortæller Nanna.

Fie Andersen – De fine sæber kommer i en fin lille æske, og er derfor helt fri for plastik. De dufter helt vidunderligt. Nu har jeg prøvet alle tre, og de er helt klart anbefalelsesværdige. Den skummer dejligt, og er drøje i brug.  Derudover har de den mest vidunderlige duft, siger Fie.

Læs mere om de lækre shampoobars fra Birk Denmark på deres hjemmeside her.