Vi tester frisk frugt leveret lige til døren

”Et æble om dagen holder doktoren væk”, siger et gammelt ordsprog.
Æbler smager da også dejligt, men bliver en smule ensformigt i længden.
Men frugt skal vi have, og nu kan man få det leveret lige til døren. Ensformigt bliver det aldrig, for FrugtKurven.dk sammensætter en kasse med frisk, blandet frugt. Du kan vælge mellem seks kasser med 20, 30 eller 40 stykker frugt og har du lyst, kan du tilvælge snackgulerødder og forskellige knasende, sprøde nødder. Kasserne som frugten leveres i er 100% bionedbrydelige og produceret med omtanke for miljøet.

FrugtKurvens frugtkasser er enkelte bestillinger, så der er ingen binding og ingen skjulte gebyrer. Ovenikøbet er der fri fragt på de lækre sager, og hvis du bestiller inden klokken 20, får du FrugtKurvens frugtkasse leveret dagen efter.

Maria Deis modtog en frugtkasse fra FrugtKurven, og den gjorde stor lykke.

– Lykken er at få en hel kasse med frisk frugt leveret til døren. Aftensnack som består af hyggemix og snackgulerødder er super lækker, siger Maria.

Frugtkurven

Michella Neckelmann valgte en frugtkasse med økologisk frugt.

– Frugt lige til døren, nemmere bliver det ikke. Ungerne elsker frugt, og moren elsker, at det er økologisk. Hvis man bestiller inden klokken 20, modtager man allerede frugtkurven dagen efter. Det er vildt god service, fortæller Michella.

Du kan læse mere om frugtkurven på deres hjemmeside: frugtkurven.dk