Vi tester forede termogummistøvler

Vinteren er en våd størrelse i Danmark. Derfor har vi bedt tre familier kigge nærmere på termogummistøvler. De holder ”fusserne” varme, når børnene leger udendørs og hopper i vandpytter.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

De forede termogummistøvler kan lukkes tæt i toppen med et indsyet bindebånd, så man minimerer risikoen for, at der løber vand ned i støvlen.

Trine V. Jeppesen

− Termogummistøvlerne er blevet testet i regn, blæst og vandpytter. De lever fuldt ud op til alt, hvad vi forventede, da vi modtog støvlerne. Min datter er snart fire år, og nu er disse gummistøvler favoritfodtøjet. De er førstevalget, hver gang vi skal ud ad døren. Den smarte lukning med snøre gør, at de sidder tæt på benet, så sokker og fødder ikke bliver våde i regnvandet. De sidder tæt om fødderne, så de er gode at hoppe i vandpytter med. Termogummistøvlerne er så let, at de er gode at løbe og lege i. Min datters egen ord er: Det er de bedste gummistøvler jeg nogensinde har prøvet, siger Trine.

Line Petersen

− Vi har nu testet Viking Footwear termogummistøvler og det er i hvert fald ikke sidste gang, at Nohr ejer et sådant par. De er virkelig lækre. Nohrs fødder er altid dejlig varme. Termogummistøvlerne er fleksible og bløde, og Nohr kan sagtens bevæge sig som han plejer. Han kan løbe, springe og hoppe i dem, og de sidder rigtigt godt på hans fødder, siger Line.

Ann Hvaregaard

− Vi syntes de er fantastiske. Intet mindre. Gummistøvlerne har været udsat for lidt af hvert. Vi lagde hårdt ud med en bondegårdstur, hvor der blev gået på nyligt høstede marker, fødderne er blevet slæbt hen ad vejens belægning og der var ikke så meget som en ridse at se. Min datter har soppet i og har stået i bølgerne og kom op derfra med fuldstændigt tørre fødder. Min datter har kravlet frem og tilbage i klitterne og takket være snørebåndet øverst i støvlen, kom der heller ingen sand ind. Det allerbedste er, at der er for i, jeg syntes, børnene nemt kan få kolde fødder i gummistøvler men ikke i disse, udtaler Ann.

Du kan læse mere om de forede termogummistøvler på vikings hjemmeside: www.vikingfootwear.com