Vi har testet fodtøj til efteråret fra Viking FootWear…

Varme, tørre fødder er en forudsætning for god udendørs leg. Efteråret nærmer sig. Det er tid til at tjekke, om barnets fødder er vokset over sommeren, og der skal anskaffes nye gummistøvler, og støvler der kan holde kulden væk fra de små fødder.

Af Henriette Rosenthal

Viking gummistøvler

God kvalitet og perfekt pasform

Maria Pedersen er mor til Eigil på tre og Ida på seks år. Hendes børn har prøvet gummistøvler og termostøvler fra Viking Footwear. Pasformen er fantastisk på mine børns fødder, den ene af mine børn har lange smalle fødder, og den anden er platfodet. Støvlerne sidder nærmest perfekt på begge to. Jeg synes, at kvaliteten er god. Vi elsker, at der også er for i gummistøvlerne, og de holder vandet ude, mens de holder fødderne dejligt varme.

De er dejlig bløde at have på, og ungerne vil næsten ikke tage dem af igen. Vi elsker farverne, især farverne på gummistøvlerne. De grønne og gule farver er bare skønne, og man bliver helt glad af at se på dem. Børnene har gået tur i dem, haft dem på i skoven, lavet deres egne vandpytter som de har hoppet i. Stod det til ungerne, så tog de aldrig støvlerne af, fortæller Maria.

Alexia på seks og Lucas på ni år, har være på legepladsen sammen med deres mor Maria Mathiassen. De havde en rigtig hyggelig dag på legepladsen. Både Alexia og Lucas er helt vilde med både termo- og gummistøvlerne. Pasformen er god, og foret er blødt. Det allervigtigste for børnene er, at de kan bevæge sig, og have det sjovt i dem – og det kan man rolig sige at de kan. Støvlerne er godkendt herfra med kæmpe ros, og det gælder begge par, som de har testet, siger Maria.

Bedst i test

Børn leger i vandpyt med viking gummistøvler

Viking Footwear termostøvler har vundet bedst i test i Norge. I en periode på seks uger testede børnehavebørn sammen med to ortopædingeniører støvlerne. En termostøvle skal være helt vandtæt og varm. Den skal også være let at tage på og af. Til sidst skal den give den rigtige støtte og sidde godt på foden. Dette er hver for sig egenskaber, som står i modsætning til hinanden rent konstruktionsmæssigt. Dette har Viking Footwear alligevel formået at løse, og ligger derfor helt i top i testen.

https://no.vikingfootwear.com/produkter/barn