Vi tester en blender der er plads til på køkkenbordet.

Electrolux Explore 7 Compact er en kompakt blender, hvor der følger en flaske, så man nemt kan tag juicer og smoothies med på farten. Plastikflasken er 100 % BPA-fri og tager hverken imod lugt eller smag.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Rasmus Rosenbak

Electrolux Explore 7 compact

Det er lækkert at starte morgenen med spejlæg, bær og friskpresset juice som vi selvfølgelig lavere på vores Electrolux Explore 7. Min datter Phie stod for presningen og jeg må sige, at det medfølgende juicefilter virker optimalt, når man laver sin egen juice, og så gør det jo slet ikke noget med en køkkenmaskine, der ren faktisk er pæn.

En ting er, at den kan blende. Men med det ekstratilbehør, der følger med har man mulighed for at lave frisk juice ved brug af juicefilteret, hakke grøntsager med minihakkeren og smoothies og juice hældes hurtig på den smarte medfølgende flaske og så er der masser af mulighed for at tilkøbe meget mere tilbehør, hvis man har lyst til det.

Vi lavet den perfekte tomatsauce til vores frokost-Margheritaer. Derudover er vi vilde med designet og specielt pigerne er tossede med rosegold detaljerne.

Susanne Nielsen

– Blenderen kan bruges til alt lige fra smoothies, milkshakes, babymad, suppe, desserter og jeg kommer nok også til at lave en lille daiquiry eller to i løbet af sommeren. Blenderen kan meget mere end det på grund af den kraftfulde motor og det lækre udstyr, som følger med. Så jeg må lægge hovedet i blød og finde på nye opskrifter.

Helene Sprogøe

Blenderen er smart og indeholder et filter, så man kan lave juice i den.

Jeg lavede bananvafler med frugtsalat og friskpresset appelsinjuice og inviterede en veninde til at smage. Det fungerede fint og nemt med filtret i blenderen, og vi fik den lækreste juice ud af det.

Alexandra Lythje

Vi elsker smoothies herhjemme, og det er ingen sag for Electrolux Explore 7 Compact at mixe en lækker en sammen på nul komma fem.

Med det tilhørende filter, som bevirker at den også kan bruges til at lave juice, håber jeg at lokke forskellige grønsagsjuicer i drengene mine sønner. Foruden filter hører der en drikkeflaske og en multihakker med som tilbehør. Jeg er ret stor an af maskiner der har flere funktioner.

Line Petersen

Indtil videre har vi kun været positivt overrasket. Vi har hovedsagelig brugt den til at lave smoothies i, da vi får det til morgenmad stort set hver morgen. Den har flere funktioner, og godt tilbehør. Der er et juicefilter, så man kan lave juice uden frugtkød i og en “minihakker” som man kan bruge til for eksempel pesto.

Du kan læse meget mere om Electrolux Explore 7 Compact på Electrolux´s hjemmeside: www.electrolux.dk/