Vi har testet økologisk smoothies og grøntsagsgrød

Line Bisgaard Andersen har sammen med sin datter Nora på et år, kigget nærmere på Arla Baby & Me økologisk grød og smoothies.

“Annonce”

– Vi køber al frugt og grønt økologisk, så det betyder meget at disse mellemmåltider også er det. Ved at købe økologisk er vi med til at skabe bedre dyrevelfærd og passe godt på vores miljø, og det er vigtigt for mig. Desuden slipper vi for sprøjtegifte, og så synes jeg også økologisk frugt og grønt er mere smagfuldt. Nora bliver glad, når hun ser Arla Baby & Me emballagen. Hun har hurtigt spist indholdet når hun får en af dem, hvilket fortæller mig, at hun er vild med dem. Hun er kun et år, så det er lidt svært at spørge hende.

Grøntsagsgrøden med sød kartoffel, gulerødder og ingefær virker frisk og mild i smagen – ja, jeg har selvfølgelig selv smagt den. Frugtsmoothien med æble, blomme og kanel er også lækker i smagen. Den fornemmer jeg, at Nora er særligt vild med. Både grød og frugtsmoothie forsvinder hurtigt, men jeg tror smoothies er favoritten.

Arla

De er geniale at have med på farten, og Nora kan sagtens selv sidde med en i bilen eller klapvognen – også uden at svine. Emballagen er praktisk og kan nemt kommes i tasken, uden man behøver at være nervøs for, at den går i stykker. Vi har haft dem med på sommerens ture bl.a. til stranden, i Reepark og i svømmehallen. Når vi har været på længere bilture og Nora er begyndt at blive utålmodig, har de også lige reddet turen. Poserne har en praktisk størrelse, er nemme at tage med og skal ikke opbevares på køl – medmindre de er åbnet, fortæller Line.

Se mere på www.arla.dk/produkter/arla-babyme-organic/