Vi tester DIY sæt fra CC Hobby

Nu kan man skabe sjove alien-figurer med et materialesæt med mange forskellige, kreative materialer. Sættet indeholder tre forskellige slags clay: Pearl Clay, Silk Clay® og Foam Clay®. Derudover styroporkugler, mosgummifigurer, øjne af plast, pomponer, nåle, ophæng samt ophængsnor og lim.

“Annonce”

Det har to kreative testfamilier kigget nærmere på, og her kan du læse, hvad de synes om Aliens’ univers fra CC Hobby.

Kristine Sibast er mor til Sebastian, som var så spændt, da pakken med det spændende modellervoks kom ind ad døren, at han næsten ikke kunne vente, med at få fingrene i de spændende sager.

– ­Så fik vi afprøvet DIY kittet fra CC Hobby, og hvilken succes. Det var svært at vente til det hele var pakket ud, for det var så spændende. Sebastian, som er fem år, var rigtig glad for at få lov at lave præcis de figurer han ville, ligesom overskydende clay blev brugt til hoppebolde. Når man er fem år, så kan det være svært at koncentrere sig i længere tid, men det her ”kit” indeholdt så meget forskelligt, at der kunne leges i virkelig lang tid med det. Når det danske sommervejr viser sig fra sin kedelige side, så er det perfekt, at kunne hive et kit frem fyldt med masser af timers krea-leg. Sanserne blev brugt, da der var mange forskellige farver og teksturer, og hjernen kom virkelig på arbejde med at finde på sjove figurer, siger Kristine.

Creativ company alien universe

Nanna Haagensen og hendes tre døtre på fire, syv og elleve år, elsker at kaste sig ud i kreative projekter sammen.

– Er der noget, der kan samle pigerne hjemme hos os, så er det kreative projekter. Så da posten kom med den spændende pakke fra CC Hobby, var de klar til at gå i gang med det samme. De havde allerede ønsket sig noget lignende, så spændingen var stor.

Det gode ved dette sæt er at alle, små som store, kan være med, og det var dejligt at se, hvordan de to ældste hjalp deres lillesøster. Det var en fin samarbejdsøvelse, selv om det kun var leg. Fordi vi havde meldt os som testfamilie, var pigerne åbne i forhold til projektet, og måske ville de ikke selv have valgt et alien-tema, så de fik virkelig udforsket deres kreative evner.

alien cc hobby

Det er sundt, og de gik på med krum hals.  Med dette sæt kan man lave flere forskellige figurerer, så der er ikke noget at komme op at toppes om. Da figurerne var klar til sidst, samlede pigerne dem, og hængte dem op i den tilhørende kasse, som danner en flot baggrund. Jeg synes at det er en god idé, at selv kassen indgår som en del af sættet, for det gav anledning til at tale med børnene om at undgå for meget spild i det hele taget, Fortæller Nanna.

Se mere på www.cchobby.dk