Test af DIY Home Decor fra Creativ Company

Den kreative Anne Møller Larsen, er skolelærer og mor til fire. Hun har kigget nærmere på nogle af de kreative hyggeprojekter fra Creativ Company sammen med familiens yngste, og det var en stor succes.

“Annonce”

Familien fik tilsendt et materialesæt med forskellige kreative materialer til let dekoration af flaskeholder, nøglesnor, mulepose og pung med stempeltryk, tusch og rub-on motiver. Og et andet materiale-sæt med forskellige kreative materialer til let dekoration af notesbog/dagbog, puslespil og vendespil med stempeltryk, tusch, stickers m.m. og familien piger jublede, da de åbnede æskerne.

Familien leger med creativ company

– De gik straks i gang med at male og dekorere, og fik lavet en masse fine ting. De to kreative materiale-sæt er geniale at tage med på weekendtur, eller med på sommerferie, da der går mange timer med at sidde og hygge og snakke imens. Vendespillene blev farvet og dem legede vi med i timevis. Det er rigtigt god underholdning og generelt skulle der ikke meget voksenhjælp til, hvilket er win for mig, der har en baby på armen. Det var sjovt at prøve og vi fik alle brugt vores kreativitet, udtaler mor Anne

Kreativ trøje fra Creativ company

Kreative familieprojekter med flotte resultater

“Familieliv”, skriver hun alle vegne. Og hun har ikke engang tjekket sin mors hashtags. Jeg synes det er bemærkelsesværdigt at denne flyvske vildbasse går med sådanne værdier i hjertet.

Hun har dekoreret den hvide bluse med tuscher og sommerlige mærker og jeg er så vild med resultatet.

Familien testede: Kreativ med tekstiler og Kreativ med papir og karton. I materialesættene ligger alt hvad der skal bruges, de er derfor oplagte at tage med på tur, da der ikke kræves et lager at tuscher, maling osv. i forvejen.

Om Creativ Company

CC Hobby er en fantastisk inspirerende online-hobbybutik, hvor du finder alt hvad du skal bruge til kreative DIY-projekter store som små. Du kan finde masser af kreative idéer til, hvad du og dine børn kan lave, ligesom du også kan lade dig inspirere til, hvordan du skaber en hyggelig stemning i boligen ved hjælp af DIY. Det er ikke spor svært, for der er gode vejledninger til alle projekterne.

Se meget mere på www.cchobby.dk

(annonce)