Vi har testet skofus sko til skolestart

Et nyt skoleår er begyndt, og børnene er igen begyndt at vrimle hen ad fortovet om morgenen. Med skoletasken på ryggen og den ene fod på løbehjulet.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Sådan tegner billedet sig, der hvor jeg bor. De ser skønne ud, ungerne i fuldt firspring, og man ser tydeligt at de har styr på deres ”look”. Det gælder både tøj og fodtøj, og det sidste har to børnefamilier kigget nærmere på.
De har prøvet sko fra Skoringens efterårskollektion, hvor man med 30 års erfaring har designet kvalitetsfodtøj til børn – endda til meget fornuftige priser.

skofus skoringen

Ella er seks år, og er ifølge hendes mor Karina Olsen, mere end klar til et spændende skoleår i o. klasse.

– Ella har virkelig set frem til første skoledag, dog med en hel masse sommerfugle i maven. Tøjet havde hun helt styr på, og så var det jo helt perfekt at få to par nye sneakers fra Skofus ind ad døren. Skoenes pasform er rigtig god. Det er smart, at de gule sneakers er med velcrolukning. Så kan Ella nemt tage dem på og af. De lilla sneakers har et supersmart lukkesystem. Man hiver i båndet for at løsne skoen, og drejer på den smarte runde knap på siden, for at stramme båndet, så skoen sidder godt fast på foden. Jeg er vild med, at Skofus har lavet skoene i lækre modefarver. De matcher fint Ellas tøj, der blandt andet er karrygult og sort. De er også fede til alt det smarte børnetøj med leopardmønster, der er in lige for tiden. Ella er særligt vild med de lilla sko, siger Karina.

Sandra Glahder søn Mathias er fem år og blev hurtigt ”klar, parat til skolestart” i sine ny seje sko.

skofus på dreng

– Mathias følte sig ret så heldig, at få lov til at være med til at teste to par sko fra Skofus. Nu er han virkelig klædt godt på til et nyt skoleår, med masser af fart på. Hvis der er noget, jeg synes er vigtigt, så er det, at børn har ordentligt fodtøj. De bruger så meget tid i sko, sandaler og vinterstøvler. Mathias har fået to par fede sneakers, et par grønne og et par sorte. Pasformen er rigtig god til Mathias, som har lidt smalle fødder. De sorte er ret rå i retning af ”skater look”.

De grønne er mere sporty i stilen. Man kan tydelig se, at der er tænkt over designet, som er rigtigt flot. Mathias syntes, at han ser megasej ud med dem på. Vi brugte en hel dag i Givskud zoo, hvor han havde de grønne sneakers på. De sidder rigtig godt på hans fødder. De seje, sorte havde han på, da vi var i Legeland. Dem skulle han lige finde ud af at få på, for der skulle han “vrikke” foden ned, fordi skaftet er lidt højere, fortæller Sandra.

skofus til drenge

Maksimal bevægelsesfrihed

Det er vigtigt, at børnefodtøj sidder godt fast på foden, støtter anklen og er i den helt rigtige størrelse. Det giver barnet maksimal bevægelsesfrihed.

Se mere på www.skoringen.dk