Vi tester My Little Pony

Tre piger i alderen to til fire år, fik en skøn overraskelse i form af en stor pakke med My Little pony i flere størrelser og med forskelligt ”udstyr”.

“Annonce”

Jennifer Sittinieri er mor til Jasmin som er fire år. Begge synes at det var helt overvældende, hvor mange fine legesager, der var i pakken fra My Little Pony. Der var ponyer i forskellige farver og størrelser, spænder med pony-ører, så Jasmin selv kunne forvandles til en sprudlende pony og nøgleringe, der foruden at bruges til nøgler, kunne hænges på skoletasken som fin pynt.

pige leger med My Little pony ved spisebordet

– Det første Jasmin sagde, da hun åbnede pakken var: ”Wow, sikke noget fint legetøj”. Det har hun fuldstændig ret i, og kassen bugnede da også med både små og store ponyer. Der var til mange timers god leg og hun er vild med ponyerne.

Luise Dalgas er mor til Dagmar som er fire år og Vera på to.

Hun opdagede hurtigt, at hun langt fra var opdateret på de skønne My Little Pony-navne, men er sikker på, at hun hurtigt får dem lært, da pigerne hurtige blev meget optagede af det nye legetøj.

det nye legetøj fra My Little pony

– Jeg er vild med spænderne, der var med i pakken fuld af fint legetøj fra My Little Pony, de er virkelig fine. Vera og Dagmar var meget begejstrede for den store hest, og fordi den har glimmerhorn er Dagmar overbevist om, at den må høre til i himlen, hvordan det så hænger sammen. De har leget meget med ponyerne. Pigerne var også meget fascinerede af spænderne med Pony-ører som var i pakken, og med dem på har de galoperet rundt i haven, og leget at de selv er nuttede ponyer. My Little Pony On-The-Go er rigtig smart, for der er en sej taske, hvor man han have alle ”småtterierne”. Det var en super gave, og begge mine piger på to og fire år har mange gode timer med dem, fortæller Luise.

Med på farten

Kender du også det, at I skal på besøg hos familie eller venner, der ikke selv har børn, og at der derfor ikke er noget legetøj i huset? Her kommer du til at elske My Little Pony On-The-Go, for i den fine taske er der både en sød pony og tilbehør, så der er alt, hvad barnet behøver til god og sjov leg.

Du kan læse mere om gaveideer til de yngste her: bornogfritid.dk/gaveideer-til-vores-dyrebareste/

Se det store udvalg My Little Pony på: https://mylittlepony.hasbro.com/da-dk