En gave skal være flot, sjov, farverig og sætte fantasien i gang. Her er ideer til årets julegaver.

Soothe ’n Snuggle odder

Soothe ’n Snuggle odder fra Fisher-Price

Kan blive din babys bedste ven. Med sin bløde mave, sine dybe vejrtrækninger og beroligende lyde, luller den dit barn i søvn. Den søde odder er blød og fluffy og afspiller op til 30 minutters beroligende musik, som får din baby til at falde til ro. Kan vaskes i vaskemaskinen.

Fisher-Price bondegård med dansk tale

Fisher-Price bondegård med dansk tale

En bondegård med sange, lys, lyde og sjove aktiviteter. Tryk på knappen så stalddørene åbner og hør sjove sange. Åbn høloftet og kom ting ned igennem det, drej siloen så majskornene drejer med rundt eller ring med klokken for at fortælle dyrene, at det er spisetid.

Happy Shapes pindsvin og Smooth Moves dovendyr fra Fisher-Price

Smooth Moves dovendyr

Med det søde pindsvin og dovendyret fra Fisher-Prices nye Linkimals serie bliver dit barn på en sjov måde motiveret til at træne sin motorik og lære nye ting. Dit barn lærer både om tal og farver og kan via tryk på legetøjet spille sjov musik. Alle figurerne i Linkimals serien genkender hinanden og kan sammen skabe synkroniseret lysshow og musik.

Barbie® Dreamhouse® dukkehus

Når små, fantasifulde skabere flytter ind i Barbie Dreamhouse med pool, rutsjebane og elevator, så forvandler de det fantastiske dukkehus til et drømmehjem! Barbie Dreamhouse, der er mere end 90 cm højt og 120 cm bredt, har mange fantastiske funktioner.

Barbie® 3-in-1 DreamCamper

Barbie® 3-in-1 DreamCamper®

Tag med Barbie på eventyr på den åbne landevej. Denne smukke camper har flere transformationer og skjulte overraskelser som gør legen spændende. Kig under bagsædet på bilen for at finde en båd der er perfekt til en fisketur. Når du er klar til at slå lejr, skal du åbne side-panelerne for at omdanne denne camper til en campingplads med spiseplads til fire dukker. Til sidst kan du åbne bagpanelet og finde et badeværelse med pop-up bruser og toilet.

Barbie Prance & Shimmer-hesten

Tag med Barbie på eventyr til fjerne lande

Intet Barbie-eventyr uden en hest. Med tre originale sange fra Barbie Princess Adventure og med mere end 25 lys- og lydkombinationer og realistiske hestefunktioner som at gnubbe mulen og stejle, inspirerer Barbie Prance & Shimmer-hesten til endeløs fantasifuld leg.

Barbie® Dream Closet

Barbie® Dream Closet™

Kæmpe Barbie garderobeskab med alt hvad hjertet begærer. Garderobeskabet har mere end 10 opbevaringsområder inkl. roterende knagerække. Sættet indeholder en Barbie dukke og mere end 25 sæt tøj og accessories. Masser af fine detaljer og legemuligheder.

Hot Wheels® Ultimate Garage

Hot Wheels® Ultimate Garage™

Det ultimative parkeringsanlæg finder du her. Oplev mega action og store eventyr med denne Ultimate Garage, der er perfekt til flere børns leg. Dette er den største Hot Wheels® garage nogensinde. Timevis af underholdning. Denne garage åbner en verden af Hot Wheels® spænding og giver mange timers sjov

Hot Wheels 20-pak

Hot Wheels 20-pak

20 fede biler fra Hot Wheels®, så er der biler til mange sjove timer på værelset.

Hot Wheels® Sky Crash Tower™

Hot Wheels® Sky Crash Tower

Designet til ultimativ motoriseret kollisions- og ræsaction med et kæmpestort, sejt tårn, der er op til 60 cm højt. Børn kan booste deres biler helt op til himlen til et supersejt hop og de mest episke kollisioner i luften nogensinde! Der er plads til parkering af mere end 20 biler i tårnet, og et orange banestykke, der bugter sig flere gange.

Sky Crash Tower™ har en motordrevet booster, der giver supersej action. Det er et imponerende 60 cm højt sæt, som børn er vilde med, og det kan nemt foldes sammen.

Jurassic World Epic Roarin' Tyrannosaurus Rex

Jurassic World Epic Roarin’ Tyrannosaurus Rex

Denne store T-Rex har en “Primal Attack” knap, som gør det muligt for børn at få kampspillet til at virke helt ægte. Tyrannosaurus rex får nemlig realistiske kampbevægelser når man trykker og holder knappen nede på halen, så den kan flyttes op og ned og fra side til side. Som en ekstra gimmick kan den også dreje hovedet.

UNO® Showdown™ – Uno med et sjovt twist

Du kender sikkert det klassiske kortspil Uno. Her får du det i en lidt anderledes udgave, hvor Showdownmaskinen spiller en stor rolle. Spillet minder meget om det klassiske Uno, men når der lægges et Showdownkort i bunken, skal 2 spillere dyste mod hinanden. Den spiller der taber, får kortene fra Showdown-maskinen.

Pictionary Air

Pictionary Air™

Dine holdkammerater kan se på deres skærm, hvad du tegner i luften med den interaktive pen. Nu gælder det bare om at gætte og få point. For 2 eller flere spillere fra 10 år.

klassisk Uno

Hyg jer sammen – det skaber minder

Få UNO først eller nå 500 point, så er du den overlegne vinder af det klassiske kortspil UNO.