Vi har testet magisk modellervoks fra Silly Doh

Vi har bedt to familier om at se nærmere på Silly Doh, som er navnet på det nye, geniale modellervoks.

“Annonce”

Lena Lykke Hansen har to døtre på seks og otte år.

– Vi har hygget udenfor i det gode vejr efter skole og børnehave, hvor vi har lavet fine, kreative ting af Silly Doh. Min yngste datters favoritfrugter er jordbær og vandmelon, og så er hun vild med kaniner. Hun har pyntet den lille, fine pung med kaniner og blomster. Efter 10 minutter i ovnen var den lige til at tage med på tur, sammen med de smykker og hårpynt hun også fik lavet.

Barn leger med silly doh

Derudover har vi brugt de smarte taludstikkere til at lege med tal og matematik, og vi har også lavet hendes navn med bogstavudstikkerne og har dekoreret hendes vindue med det. Modellervoksen tørrer ikke ud, når det ikke er bagt, så det kan nemt klistre på flader og er let at flytte rundt på. Min ældste på otte år er vild med alt, der omhandler ananas og hun bestemte sig hurtigt for, at hun selvfølgelig ville lave smykker, nøgleringe og ananas af Silly Doh. Hun har også lavet en legepizza til hendes Barbie-dukker. Det var et stort hit blandt hendes veninder.

Vi er vilde med, at Silly Doh er modellervoks, der aldrig tørrer ud, er fri for skadelige kemikalier og samtidig er meget allergivenligt. Det er så smart, at man kan bage de fine kreationer, man får lavet, i omkring 10 minutter ved 200 grader, og så kan det tåle opvaskemaskine og en tur i vandbassinet. Vi glæder os til at lave endnu flere fine kreationer, fortæller Lena.

Silly doh katalog

Gitte Freund Wojcik er mor til to dejlige krudtugler på tre og syv år.

– Jeg blev meget positiv overrasket, da vi pakkede Silly Doh ud. Det fedter ikke, det krummer ikke og det lugter ikke. Børnene kan nemt tage det frem og lege med, uden der er et kæmpe oprydningsarbejde. Siden weekenden har det stået fast på bordet, og vi har alle brugt det som afstressning om eftermiddagen.

Zoey prøvede at lave løven, og den blev så fin. Silly Doh er meget nem at arbejde med, og når man bager det, kan det nemt bruges som legetøj bagefter. Vi har også lavet nogle knapper/smileyer, hvor børnene nemt kan vise deres humør ved at vælge, hvilken smiley der passer til dem. Jeg har kun rosende ord og kan slet ikke få armene ned. Vi er langt fra færdige med at lege med Silly Doh, fortæller Gitte.

silly doh færdige figurer på hånd

Om produktet:

Du finder Silly Doh i Bog og Idé, online samt i udvalgte butikker. Modellervoksen kan genbruges efter kreativ leg. Hvis det bages i ovnen, kan man efterfølgende bygge videre på det ved at tilføre ny Silly Doh og bage igen.

www.silly-doh.dk