Tre mødre har sammen med deres børn testet superbløde libero touch bleer

Et blebarns hud er i tæt kontakt med bleen det meste af tiden – både dag og nat. Det er selvfølgelig vigtigt, at huden holdes maksimalt tør, og at bleen leder fugten væk fra barnets hud, men lige så vigtigt, er at det er rart for barnet at have den på.

Af Henriette Rosenthal.

“Annonce”

Annesofie Vangekjær har tre børn, og sidste skud på stammen er lille Sylvester på to måneder, der har testet Libero Touch.

Libero skift ble

– Jeg synes, at Libero Touch bleen sidder virkelig godt. De bløde elastikker sørger for at, holde bleen helt tæt uden at stramme eller skære i huden omkring benene på Sylvester. Lukningen på bleen omkring maven er meget elastisk, så det strammer ikke, når Sylvester bevæger sig rundt i bleen – og vi ved alle, at det ikke er rart at have noget på der strammer. Bleen er meget tynd, så derfor sidder den også godt med tøjet uden på.

Det er lige før denne ble kan sidestilles med, at Sylvester slet ikke har en ble på, fordi den er silketynd. Det betyder også at det er nemt når bleen skal på, men også når den skal af. Jeg folder jeg den lige ned under numsen, mens jeg vasker og så helt af, hvorefter den nemt lige kan foldes sammen og lukkes til med elastikkerne, som sagtens kan holde den sammenfoldet, selv om de har været åbnet igen.

Sylvesters hud er dejlig tør og blød, selv efter han har haft bleen på længe. Det er også smart, at bleen har en vådindikator, for med en lille baby kan det være svært at vurdere, hvornår der er tisset så meget at bleen skal skiftes, for på sådan et lille barn kommer bleen ikke til at virke tung. Jeg vil give bleen fem ud af fem stjerner, og til slut vil jeg tilføje, at jeg er vild med designet på bleen, fortæller Annesofie.

Line Andersen er mor til Nora på et år.

leg i libero

– Vi har været så heldige at teste både den åbne ble og buksebleen fra Libero Touch. Begge to sidder perfekt, er super elastiske og efterlader ingen røde mærker på Nora. Hun har lidt babyfedt på mave og lår, og disse bleer sidder bare perfekt på hende. Elastikkerne slutter godt til og sikrer mod uheld. Jeg har aldrig brugt bukseble på Nora før, men er virkelig blevet fan. Den giver hende en skøn bevægelsesfrihed. Hun rejser sig op og går rundt om ting nu, og bleen tilpasser sig bare hendes bevægelser. Bleerne er vildt bløde, og kanten i taljen sidder blidt om hendes mave.

Den åbne ble kan tilpasses, så også den sidder behageligt om Noras mave, og så er den nem at åbne og folde sammen, når den skal af.
Nora ligger ikke længere så stille, når hun skal skiftes. Hun vil rigtig gerne stå op, så her er buksebleen blevet et hit. Den er virkelig nem at tage på og sidder bare perfekt. Når den skal af, kan den bare rives op i siderne.

Det er 100 % de bedste bleer, vi har prøvet til dato. Vi har ingen uheld haft hverken dag eller nat. Bleen holder hende tør og så elsker jeg de dæmpede farver, så bleen ikke kan ses gennem lyst tøj, siger Line.

Louise Madsgaard er mor til den mindste baby i dette testpanel. Svenne er nemlig kun 12 dage gammel.

Superbløde bleer

– Vi fik bleer i to forskellige størrelser, som vi skulle prøve, og vi glædede os til at komme i gang. Vi startede med teste Liberos touch bleer str. 1 og derefter str. 2. Vi meget tilfredse. Bleerne er superlækre, bløde og har en god pasform. De er dejligt smalle mellem benene, så de laver ikke elastikmærker, men alligevel har vi ikke haft et eneste uheld. Og så er farveindikatoren på dem supersmart og en fed gimmick, der hjælper med at fortælle om bleen er våd, fortæller Louise.

Når du vil have det absolut bedste til dit barn, skal du vælge Libero Touch bleer. Det er bleer med blødhed og pasform som skal opleves. Libero Touch er en hel serie og findes i to typer – en åben ble til de lidt mindre og en bukseble til de lidt større.

Libero Touch bleerne produceres med henblik på at belaste barnets sarte hud og miljøet mindst muligt. Derfor er bleen både Astma-Allergi mærket samt Svane- og FSC mærket.
Læs mere om bleerne her: www.Libero.dk