Skindstegt mørksej med havesalat

Skindstegt mørksej med havesalat

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 4 stk. mørksej
  • vindruekerneolie til stegning
  • Salt og peber

Havesalat:

  • 1 stk. hjertebladsalat
  • 5 stk. tomater
  • 1 stk. agurk
  • 400 g nybælgede ærter
  • 150 g radisser

Dressing:

  • 1 dl olie til stegning
  • ½ dl balsamico
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt og peber

Tilberedning:

Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte. Bælg ærterne, skær agurk i tern eller skiver og skær tomaterne i kvarte. Skyl og snit radiserne i skiver. Snit salaten. Put alle salatingredienser op i en salatskål. Lav dressingen og vend den i salaten.

Varm en pande op og tilsæt olien. Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse. Servér straks sammen med salaten.

Velbekomme!