Skindstegt mørksej med havesalat
Til 4 personer
Ingredienser:
- 4 stk. mørksej
- vindruekerneolie til stegning
- Salt og peber
Havesalat:
- 1 stk. hjertebladsalat
- 5 stk. tomater
- 1 stk. agurk
- 400 g nybælgede ærter
- 150 g radisser
Dressing:
- 1 dl olie til stegning
- ½ dl balsamico
- 1 tsk. dijonsennep
- Salt og peber
Tilberedning:
Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte. Bælg ærterne, skær agurk i tern eller skiver og skær tomaterne i kvarte. Skyl og snit radiserne i skiver. Snit salaten. Put alle salatingredienser op i en salatskål. Lav dressingen og vend den i salaten.
Varm en pande op og tilsæt olien. Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse. Servér straks sammen med salaten.
Velbekomme!