6-8 stk.
Ingredienser: 4 1/2 dl hvedemel, 1/2 dl Dansukker Sukker, eller 1 dl Dansukker Flormelis, 1 spsk. vaniljesukker, 200 g smør eller margarine, 1 æg, Rød frugtfarve, Krymmel og Cupcake-pinde.
Sæt ovnen på 175 °C.
Arbejd ingredienserne til dejen sammen. Kom halvdelen af dejen i en anden skål, og farv den med rød frugtfarve. Lad den anden halvdel være ufarvet.
Kom de to deje i plastfolie, og lad dem hvile i køleskab i 15 minutter. Rul de to deje ud, gerne på bagepapir, og læg den røde dej oven på den lyse. Rul forsigtigt sammen fra langsiden, og rul i krymmel.
Lad kagen hvile i køleskab i ca. 15 minutter, inden den skæres ud. Skær i skiver på ca. 1/2 cm’s tykkelse, og sæt evt. en cupcake-pind i.
Bages midt i ovnen i ca. 8 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares tørt.