Plejende, beroligende, kløedæmpende og naturlig spray

Det er lige, hvad Exomega CONTROL Spray fra A-DERMA er, og den tilfører masser af fugt og pleje til tør hud. Det har to familier kigget nærmere på.

Af Henriette Rosenthal

Oplagt testfamilie

Anja Peters Puhlmann slog straks til, da vi søgte efter testfamilier. Som mor til tre sønner, Marcus, Marius og Magnus, der slås med eksem, hvilket hun også selv gør, var hun mere end klar til at prøve A-DERMA Exomega Spray.

– De, der selv lider af eksem ved, at noget af det værste er kløen. Man kan jo klø sig selv til blods. Vi er meget påpasselige med udelukkende at bruge svanemærkede produkter, uden parfume og andre stoffer, der kan irritere huden, men det er desværre ikke
helt nok. Vi har forsøgt os med en meget fed creme, men den kunne ikke fjerne kløen.

A-DERMA Exomega CONTROL Spray virker nærmest med det samme, og det var jeg ret overrasket over. Den lægger sig lige så fint som en beskyttende hinde på huden uden at fedte overhovedet. At det er en spray gør, at den er supernem at dosere og påføre huden. Det er jeg virkelig en stor fan af, siger Anja.

Lindrer kløe

familie samles i sofaen

Julie Neermann er mor til Josephine på ni måneder og Milo, som er tre år. Josephine er desværre ret plaget af tør eksem, som klør og irriterer hende voldsomt.

– I vores familie døjer tre ud af fire med ekstra tør hud og eksem i en slem grad. Vintermånederne hjælper bestemt ikke på situationen. Jeg har brugt A-DERMA Exomega CONTROL Spray, efter jeg har været i bad. Jeg oplever nemlig ofte, at et bad udtørrer min hud, særligt når jeg barberer mine ben. Det er en kæmpestor fordel for mig, at denne fugtgiver er i sprayform. Det er dejligt nemt, tager ingen tid at påføre, og bagefter kan du hoppe direkte i tøjet.

baby holder A-DERMA Exomega produktet

Milo får en omgang med sprayen hver morgen, inden han får tøj på. Han tilbringer meget tid udendørs og derfor bruger vi sprayen som forebyggelse, hvilket fungerer supergodt. Josephine er ramt af eksem, og derfor bruger vi sprayen flere gange om dagen, da hun har brug for massive mængder af fugt. Josephine har tidligere kradset sig til blods, og hendes udsatte områder har haft tendens til at hæve op. Efter vi er begyndt at bruge denne spray, kan vi tydeligt mærke, at hun klør sig meget mindre, udtaler Julie.

Du kan læse mere om A-derma på deres hjemmeside her: www.a-derma.dk eller læse flere af vores tests af A-derma´s produkter: www.bornogfritid.dk/vi-tester-noedhjaelp-til-toer-hud/