500 g. pasta
100 g. pinjekerner
200 g. bacon i tern
4 forårsløg
500 g. cherrytomater
2 pakker sugarsnaps
½ bundt basilikum
2 spsk. jalapenos
1 spsk. paprika
3 dl. vand
1 frisk chili
1 dl. olie til stegning
100 g. smør
Salt og peber
Tilberedning
Kog pastaen først. Du kan bruge hvilken som helst pasta. Skær forårsløgene i skiver.
Pinjekerner og bacon svitses i lidt olie. Tilsæt forårsløg, et par skiver chili, hele cherrytomater, hele sugarsnaps og nogle jalapeños. Krydr med salt og peber samt paprika.
Tilsæt lidt vand og lad sauce koge en smule op. Kom den kogte pasta ned i saucen. Sørg for at saucen fordeler sig godt. Kom lidt smør ved og lad det simre lidt i gryden.
Hæld retten i et fad og drys med lidt friske basilikumblade. Kom evt. nogle dråber olivenolie over inden servering
Tip:
Da retten er stærk skal man være forsigtig med chili. Skær en tynd skive og smag på den. Chili er meget forskellig i styrke, så det er vigtigt, man smager på den, før den kommes i gryden.