Ingredienser til 4 personer
500 g fuldkornspasta
2 chilier
4 fed hvidløg
5-6 tomater
2 spsk olivenolie
1 dl fløde
340 g krebsehaler
Salt, peber
Rucola
Tilberedning:
Tilberedningstid ca. 30 minutter
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min.
- Halvér chilierne på langs, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler. Undlad evt. den ene chili hvis du ikke ønsker retten stærk. Hak hvidløg og tomaterne groft.
- Steg chili og hvidløg et par minutter i olivenolie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg endnu et par min.ved god varme.
- Tilsæt fløde, 2 dl pasta-kogevand samt krebsehaler og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
- Skyl og hak rucola groft og drys den over retten. Servér straks.