Nemt skal det være

Tiderne skifter. I 1947 stod mutter med kost og spand, for hun elskede at gøre rent derhjemme. Alt skulle være skinnende rent, til når fatter kom hjem. Sådan var det måske den gang, men billedet i dag har ændret sig en smule. Mor og far er nu sammen med børnene om at klare rengøringen, så de alle kan komme ud og gå på opdagelse som en familie.

Af Susanna Johansen

Vi rengør, spritter af og holder rent som aldrig før. Det skal være rent, men det må også gerne være nemt, så vi har mere tid til det vi egentlig holder af. Leifheit har med deres 50 års erfaring, udviklet innovative produkter til den daglige rengøring ud fra visionen “more time to things you love”. Leifheits produktion foregår med stor respekt for miljøet, og deres produkter sælges i flere europæiske lande.
Den konstante produktudvikling hos dem sikrer, at deres sortiment altid har de nyeste features og de smarteste løsninger indenfor rengøringsprodukter.

Vi har bedt nogle børnefamilier teste Clean Twist Ergo Mobile fra Leifheit, for at se om det virkeligt er så nemt og om de mon også sparer på tiden.

katten hjælper med rengøring

Hos Familien Rosenberg syntes det yngste familiemedlem Harley, at det er sjovt med en spand på hjul. Den kan nemlig også bruges til at fragte husets kat med rundt. At katten ikke syntes det er sjovt når spanden er våd, er en helt anden sag.

Mor Laura syntes det er så dejligt nemt, og er vild med den lille smarte detalje, at man med foden kan trykke på ”klikkeren”, og så skal moppen bare i spanden, hvor kluden får en swingtur. På den måde slipper hun for at bukke sig hele tiden.

– Nemmere bliver det da ikke, siger hun og fortsætter, samtidig kan Harley køre med på spanden, mens jeg gør rent. Det betyder at hun ikke keder sig og laver unoder, mens jeg lige vasker gulvet, slutter Laura.

Rent i hjemmet

David er slave af rengøring, da han ved hvor vigtigt det er, at der er rent i hjemmet. Men med to små drenge kan det være svært at følge med, for de slæber begge hver sin portion skidt med ind.

– Jeg syntes at moppen fra Leifheit er dejlig at bruge, udtaler han. Den er lidt større end min gamle moppe, men den er godt nok også mere effektiv, fandt jeg ud af efterfølgende. Og så er det en sjov detalje med hjul på spanden, så slipper jeg for at slæbe spanden rundt i huset, og på den måde går det lige en tand nemmere og hurtigere.

Nemt i den travle hverdag

Vi tester Clean Twist Ergo Mobile fra Leifheit

Maria Jensen har rigeligt at se til med to børn, arbejde og deres fritidsaktiviteter, hvor børnene skal køres fra A til Z, flere gange i løbet af ugen. Så her kom Clean Twist Ergo Mobile virkelig familien til undsætning, for der er lige pludselig kø til at være den der vasker gulvet. Selv om det højst sandsynligt kun er for en kort stund, at børnene syntes det er sjovt, så syntes Maria det er dejligt, at det er lidt som en leg,
når der skal gøres rent lige nu.

– Man skal dog lige vænne sig til konceptet, med at træde på klikkeren, siger hun. I starten tænkte jeg, at moppen da ikke kunne blive vredet ordentligt på den måde. Men mine tanker blev gjort til skamme, da det jo virker og det tager måske kun den halve tid, at vaske gulvet nu. Så nu kan vi hurtigt komme videre i teksten, uden at der er nogen sure miner over, at rengøringen tog så lang tid.

Nemt og effektivt

Hos Familien Johansen plejer det at være fruen i huset der vasker gulvet, men efter produkterne fra Leifheit er flyttet ind, er der kø om at vaske gulve. Selv farmand John syntes det er sjovt, i selskab med husets kæledyr.

Clean Twist Ergo Mobile fra Leifheit

– Der er ingen tvivl om, at det er meget nemmere at køre rundt med spanden på hjulene, så man ikke skal slæbe rundt på den tunge gulvspand. Moppen er meget bedre end den gamle, den er større, blødere og virker også mere effektiv. Man skal lige finde fidusen med knækket på moppen, da det er helt nyt, siger John med et smil på læberne, men det plejer jo heller ikke at være mig, der vasker gulvet.

Overraskede nok så tager det heller ikke så lang tid, når gulvet lige skal have en tur, hvilket er ret tit med børn og hunde i huset.

Leifheits rengøringsprodukter sælges landsdækkende i dagligvarehandlen. Prøv dem, hvis du også ønsker at bruge tid på andet end rengøring.