Nemmere bliver det ikke

Et tryk, og hanen er klar til at levere lige præcis den mængde kogende vand, du har brug for – med en børnesikring, der gør, at ingen kommer til skade. En vandhane med kogende vand er en hurtigere løsning, der sparer både tid, energi og vand.

“Annonce”

Sutteflasker og sutter, der skal skoldes, pasta der skal koges og kaffe eller the, der skal laves. Der er blot nogle af de ting, som gøres nemmere i hverdagen med en vandhane med kogende vand. Hver gang vi koger vand i elkedlen, kræver det ekstra el. Og når vi har brugt det vand, vi skal, hælder vi det overskydende vand ud igen indtil næste gang, vi skal koge vand, så vandet ikke står i elkedlen og får en kedelig bismag af kalk. Med en vandhane med kogende vand sparer du derfor både tid, energi og vand. Her får du nemlig hurtigt præcis den mængde vand, du skal bruge og der er kun brugt energi på det vand, du skal bruge.

Nemmere i hverdagen

Tænk over, hvor mange gange i løbet af dagen, du har brug for kogende vand – og hvor meget tid du bruger på at vente på at elkedlen koger. Med en vandhane med kogende vand fra GROHE vil du kunne bruge den tid på noget andet. Og så slipper du for,
at den ikke altid kønne elkedel skal fylde på køkkenbordet.

Hos GROHE kan du finde forskellige løsninger på en vandhane med kogende vand. Har du i forvejen en hane derhjemme, som du er glad for, kan du sagtens beholde den og bruge den til din nye kogende vanehane med kogende vand. Eller du kan også vælge en helt genial pakkeløsning med GROHE Red, der inkluderer en kogende hane med kogende vand, og en varmtvandsbeholder, som findes med plads til både 3 liter eller 5,5 liter. Udover dette medfølger der et CH Filter, der filtrerer kalken fra jeres drikkevand og forebygger tilkalkede haner.

Kogende vandhane og børn

vandhane med kogende vand

Hvis du tænker, at det er helt hen i vejret at installere en vandhane med kogende vand i et hjem med små børn, kan du godt tænke om igen. Hanen GROHE Red er nemlig produceret med en børnesikring, der gør det svært for de små fingre at tænde for vandet. Man skal nemlig holde en knap inde, indtil den indikerer, at hanen nu er klar til at give varmt vand, og det ved de små jo heldigvis ikke.

Sikringen gør, at de små familiemedlemmer ikke bare kan trykke på hanen og komme til skade med det brændende varme vand. Vi er mange, der ikke selv kaster os ud i at installere sådan en ny vandhane derhjemme. Men afhængigt af, hvor du køber din GROHE Red, kan du få en håndværker med i købet, altså til at udføre installationen. Ellers tilbyder GROHE altid, at man kan få en installationsaftale ved siden af, så der er altså ingen undskyldninger for ikke at gøre hverdagen lidt nemmere.

Vil du vide mere? læs mere her på GROHE´s hjemmeside: www.hansgrohe.dk