Nem gulvvask

En Turbo Spinmoppe, der er en kombineret moppe og spand med en pedaldrevet integreret udvrider. Nemmere bliver gulvvask ikke.

Af Henriette Rosenthal

Med mindre, man lider af rengøringsvanvid, er rengøring noget, som mange af os gerne vil have overstået. Hurtigt og effektivt. Det gør man nemmest ved at have det rigtige udstyr og det finder man hos Vileda.

Turbo Spinmoppen er et komplet moppesæt med et nyt og unikt udvridersystem, der vrider moppen for dig med et tryk på en fodpedal. Hvis du er vant til at vride hårde, vandtunge gulvklude, bliver du begejstret for denne moppe. Man slipper nemlig for at få hænderne i vand, hvilket vi har så rigeligt i denne tid, hvor håndvask er højt på huskelisten.

Turbo Spinmoppen har en smart teleskopstang, så uanset hvem i husstanden der har rengøringstjansen, kan moppen indstilles i en længde, så ryggen ikke belastes. Det betyder at du kan rengøre dine gulve med færre anstrengelser. ”Moppehovedet” er trekantet, hvilket gør det let at komme helt ind i hjørnerne. Du vælger selv moppepudens fugtighed, ved at trykke på fodpedalen.

Moppesættet passer til alle hårde gulvtyper for eksempel klinker, træ- og laminatgulve. De hvide mikrofibre absorberer nemt vand og fjerner genstridigt snavs, og de røde mikrofibre opsamler 20 % mere snavs end andre. Fordi det er så effektivt, kan du spare på rengøringsmidlerne, hvilket miljøet nyder godt af.

Når moppehovedet bliver nusset, kan du afmontere det og putte det i vaskemaskinen ved 60° C for at rengøre det. Det sparer penge, du undgår spild, og du beskytter miljøet. Du forlænger også sættets levetid ved at købe en ny refill i stedet for at skifte hele sættet ud. De specielle 2 i 1-mikrofibre egner sig til alle overflader og rengøre både køkkenfliser og trægulve.

Tre familier har prøvet det smarte Spinmoppe system:

Michella Neckelmann

– Jeg syntes det megafedt, at der er teleskopstang på deres gulvmoppe. Det betyder at selv Cornelius på tre år, kan vaske gulv. Vi vasker vores trægulve og paneler cirka to gange om ugen.
Jeg kendte godt Vileda i forvejen, for jeg har faktisk længe brugt en fladmoppe fra samme firma. Den har også været rigtig god, men med den nye Vileda Turbo Spinmoppe er det lettere at komme helt ind i hjørner og kroge. Jeg opdagede, at jeg faktisk også kan vaske panelerne med Vileda Turbo Spinmoppen, fordi den kan vinkles. Det er en kæmpe fordel, at man ikke skal ligge på gulvet og vaske dem, men kan bruge denne moppe også til det formål.

vileda turbo spinmoppe

Charlotte Jensen

– I denne tid hvor Covid-19 fylder så meget, er det vigtigt at vi gør en grundig rengøring og udluftning, oftere end vi måske plejer. Så da chancen bød sig, og vi kunne blive testfamilie for vileda Turbo Spinmoppen slog vi til. I en børnefamilie har vi ofte en travl hverdag, der fyldes med pligter og gøremål, så alt hvad der giver en lettere hverdag, er mere end velkomment. Med denne moppe er det meget nemmere at vaske gulvene. Det er nemt at vride vandet ud ved hjælp af pedalen og den centrifugalkraft der opstår, når man træder på pedalen. Selv om spanden er pænt stor, er det nemt at bære den, og at hælde vandet ud via ”tuden”. Der er virkelig tænkt lethed ind i brugen af denne moppe. Mor her er stor fan.

Mette Anita Jensen

– Jeg vasker mine gulve cirka hver anden uge alt efter, hvor mange besøg jeg har haft. Jeg har lyse laminatgulve, og jeg synes udvrideren
er helt suveræn, fordi jeg har begyndende slidgigt og det kan mærkes, at jeg ikke skal bruge de samme kræfter, som hvis jeg bruger en gulvskrubbe og -klud. Jeg synes overordnet, at det er en fedt sæt. Moppen vasker rigtig godt rent og det er skønt, at det er nemmere og
komme i hjørnerne med det trekantede moppehoved. Jeg synes, det er vigtigt at fortælle, at vi med dårlige hænder samt svage håndled, meget nemt kan få vredet vandet ud af moppen. Den vasker bedre rent end hvad jeg har prøvet tidligere. Jeg må sige, at jeg er ovenud begejstret.

Du kan læse mere om vileda og deres Turbo spinmoppe på www.vileda.dk/