Moar, jeg er sulten…!

Alle forældre kender den.
Ulvetimen!
Den time efter børnene er kommet halvsultne og trætte hjem fra en lang dag i vuggestuen eller børnehaven, og hvor de venter utålmodigt på, at aftensmaden bliver klar.

Af Bonnie Jensen

Forældre med ekstra overskud har måske – samtidig med at madpakkerne blev klaret om morgenen – forberedt et lækkert eftermiddagsfad, som bare skal sættes på bordet i ulvetimen. Men i virkeligheden er det de færreste småbørnsforældre, der har så meget overskud i de hektiske morgentimer, hvor børnene skal have morgenmad, i tøjet og have børstet tænder, samtidigt med at mor og far også skal blive klar til dagen.

En lille snack er et perfekt mellemmåltid, der let kan tages med ud i skolegården og spises, imens man leger med sine kammerater”

Den nemme løsning

Det er her, vi har brug for at ty til den nemme løsning med lækre og sundere snacks, der kan serveres blot ved at åbne en pose. Og REMA 1000 er her den forlængede arm. Discountkæden har nemlig fyldt hylderne med lækre økologiske frugtstænger og æblesnacks, der er skåret ud i mundrette bidder samt en pose blandet nøddemix, der er lige til at tage med på tur eller at servere på et fad foran en tegnefilm, så der er ro til at klare aftensmaden.

Snacks i madpakken

I nogle familier kan madpakken være en svær “størrelse” at håndtere, fordi børnenes smag og behag kan svinge fra den ene dag til den anden. Sandwichen med lækkert fyld, der længe har været et hit, er pludselig det værste, som barnet nogensinde har haft med i madpakken. Og når man så spørger, hvad han/hun så hellere vil have med i madpakken, er svaret ofte: ”det ved jeg ikke”. Og det er her, det gælder om at være kreativ, og finde på noget andet sundt og nærende, så barnet gider at spise sin madpakke, for der er da intet, der er så irriterende for en forælder, der har brugt tid og energi på at lave en lækker og nærende madpakke, som at opdage at den stadig ligger urørt i madkassen om aftenen, når tasken skal gøres klar til næste dag.

Måske man kunne forsøge sig med flere små snacks, så der er flere ting at vælge imellem i madkassen. De nemme snacks fra REMA 1000 passer perfekt til sådan en snack, og kan let tages med ud i skolegården og spises, imens man leger med sine kammerater.

Vi søger et par testfamilier til at prøve disse nemme snacks:

Nøddemix, som er økologiske ristede og saltede nødder i et mix af jordnødder, cashewnødder og mandler. De er hygiejnisk indpakket i små handy poser a 11 gram – perfekt til madpakken, skovturen eller den lille sult.

Økologiske frugtsnack med hele 97 % frugt. Ikke tilsat sukker, indeholder kun et naturligt indhold af sukker og er naturligvis helt uden nogen form for konserveringsmidler eller farvestoffer. Frugtsnack er desuden en kilde til fiber og er et sundere valg til den lille sult eller til ulvetimen.

Økologiske jordbær frugtstænger der er lavet på dadler og tørret frugt, og så er de produceret i Danmark. De er rige på fibre og ikke tilsat sukker, indeholder kun et naturligt indhold af sukker. De er nemme at have med på farten, til den lille sult eller til legekammeraten på vej hjem fra skole eller børnehave.

Forvandl ulvetimen til en hyggestund

Hvad med at gøre hverdagene lidt lettere, ved at have små snacks klar i køleskabet når I kommer hjem efter en lang dag?
Et æble der er skåret i mundrette bidder, glider lige så nemt ned som en usund kiks, og giver lidt ro i de små sultne maver, og du slipper for sure og sulte børn der utålmodigt venter på aftensmaden.

Flere af vores test af Rema 1000´s produkter her: https://bornogfritid.dk/?s=Rema1000

Hvis du vil være med til at teste snacks fra Rema 1000, så følg med på vores Instagram og Facebook, hvor vi vil lave opslag, hvor man kan tilmelde sig.