Lindrende gel til irriteret hud

Bare ben der har strejfet en brændenælde, en tør plet på kinden eller en hudafskrabning på knæet. Coolakut Stik & Sol-gel køler og virker lindrende på hud som af den ene eller anden årsag er irriteret. Gelen er fri for syntetiske farve- og duftstoffer og konserveringsmidler, så den kan derfor også bruges i ansigtet og andre særligt følsomme hudområder.

Af Henriette Rosenthal

Pernille Valentin Brandt-Jacobsen – Victoria “krudtuglen” på 2 år, er (som jeg selv) plaget af eksem udbrud og allergier, som vi arbejder på at kunne holde i ro. Vi har haft stor succes med gelen til myggestik og Victorias eksem, som hurtigt har taget kløen
og har beroliget huden. Jeg har endda haft effekt med den, hvis jeg har haft en allergisk reaktion på huden efter berøring med nogle planter eller frugt, som jeg ikke kan tåle, der har den taget både kløen og hævelsen.

Coolakut Stik & Solgel hjælper på myggestik

God konsistens

Mette Straube – Jeg ledte efter Coolakut Stik & Solgel og den havde på forunderlig vis sneget sig ned i Astas legekasse. Jeg forstår hende nu ganske udmærket, den er nemlig intet mindre end guld værd i disse dage, hvor myggene er på spil herhjemme. Jeg har altid minimum tre myggestik og udover den bemærkelsesværdige, hurtige lindring af kløe, er det virkelig også et kæmpe plus, at gelen ikke fedter spor.

Alice Vinholt – Med fire børn i huset er det virkelig praktisk med et produkt der kan bruges til flere ”slags uheld”. Vi har brugt gelen på brandsår, myggestik, sår og udslet efter kontakt med brændenælder. Den køler hurtigt huden ned og irritationer stopper øjeblikkeligt. Brændenældeudslet i håndfladerne var effektivt behandlet efter 2-3 påsmøringer. Gelen er nem at dosere med et eller to tryk og konsistensen er nem at styre, når den skal påføres, så der er intet spild.

Kølende og lindrende

Karina Olesen – Den virker kølende og lindrende. Som en slags plaster på skaden. Børnene har selv spurgt efter den, både ved myggestik og hudafskrabning. Jeg har selv brugt den efter barbering under armene. Den køler huden med det samme.

Annemette Dahl – Jeg har prøvet den mod lidt irriteret hud og den virker hurtigt på grund afden kølende effekt. Vi har alle brugt den ovenpå insektbid, der lindrer den kløen med det samme. Coolakut Stik & Solgel er nem at smutte med i tasken, når vi skal på tur og selv børnene kan nemt få indholdet ud.

Karina Nordbo Nielsen – Jeg sætter pris på at gelen er neutral i duften. Det er et kæmpe plus, fordi jeg har en sensitiv datter, der ikke er så glad for noget der dufter for meget. Selv om det er en gel, absorberes den hurtigt i huden. Vi har prøvet Coolakut Stik & Sol-gel på myggestik og den kølede huden og fjernede kløen stort set med det samme.

Coolakut Stik & Solgel er med i tasken når familien er i haven

Fedter ikke

Maiken Trier Løwenbalk Kold – Sønnen kom hjem fra fodboldskole i sommerferien med knopper og udslet efter at have været skiftevis våd og derefter varm. Vi smurte gelen på og efter nogle timer var det hele væk og huden fin igen. Gelen har en lækker konsistens og fin duft synes vi. Den trængte hurtigt ind i huden og fedtede ikke, hvilket var rigtigt rart.

God til barbering

Louise Eichner – Min datter Laura døjer med eksem og vi har faktisk ikke kunnet komme af med det, selvom vi har prøvet mange forskellige cremer. Det har kun haft en kortvarig effekt. Denne gel holder hendes røde, kløende og sviende hud i ro. Jeg selv har brugt gelen efter barbering, hvor jeg ofte får rød og irriteret hud, Men efter jeg har brugt gelén, har jeg ikke haft noget irritation allerede efter en time og rødmen var væk dagen efter.

Jeanne Hasling Nielsen – Både min datter og jeg lider af Atopisk eksem. Eksemen viser sig ofte og jeg får det særligt i “anfald”, hvor eksemen bryder voldsomt ud på mine hænder og arme Coolakut Stik & Sol-gel giver en hurtigt kølende effekt, og dulmer kløen fra eksemen. Den er nem at påføre og tørrer hurtigt ind i huden.

Læs mere om Cool akut her på deres hjemmeside: www.biovita.dk/c/produkter/coolakut-stik-sol-plejegel eller læs evt. vores artikel: www.bornogfritid.dk/lindring-af-myggestik-saar-skrammer-og-rifter/