Lækker smoothie til weekendens morgenbord

Selv om dagene er flydt en smule sammen gennem den senere tid, er weekendens morgener noget særligt. Man samles lidt senere omkring morgenbordet, og der må gerne være lidt lækkert foruden den sædvanlige morgenmad. Arla Yoggi Smoothie er en velsmagende kombination af yoghurt og frugt, og den er færdigblandet og lige til at sætte på bordet. Det har to familier prøvet.

Af Henriette Rosenthal

Til weekendens morgenbord og udflugter

weekend tur

Maria Jensen – Jeg er vild med nemme løsninger, for vi har travlt nok i hverdagen.
Derfor er Arla Yoggi Smoothie lige netop sådan et produkt, som jeg elsker at sætte på weekendens morgenbord. Børnene var meget begejstrede for begge smagsvarianter, og da der var mere tilbage, da vi havde spist morgenmad, fik de lov til at tage resten med på tur. Nu er det ikke kun børnene, der sætter pris på smoothie, så min mand og jeg snuppede også et lille glas. Der må jo gerne være lidt ekstra forkælelse på morgenmadsmenuen i weekenden.

Jeg synes, at denne smoothie er lige så velsmagende af frugt og yoghurt, som dem jeg selv bikser sammen, og jeg slipper gerne for at huske at købe de forskellige ingredienser og for at skulle gøre blenderne ren efter brug. Det er de små steder, hvor jeg kan komme lidt lettere til tingene, der giver mere overskud til alle de sjove ting med børnene i weekenden, siger Maria

Nem servering af lidt lækkert

Ann Rasmussen – Mine børn, Lucas på seks og Laura på otte år, er i forvejen vilde med smoothie, så de er helt oplagte ”prøveklude” til denne drikkeklar udgave.

Yoggi Smoothie Weekend

De synes at begge to, både hindbær og mango/banan, smager rigtigt dejligt af frisk frugt og lidt af drikkeyoghurt, som de jo kender i forvejen. Jeg synes, at det smarte er, at det er så nemt at servere smoothie. Jeg har ofte lavet smoothie ”fra bunden”, men det er jo noget mere omstændigt, så nu er der større chance for, at familien bliver forkælet med smoothie, når vi er lækkersultne. Jeg gætter på, at Arla Yoggi Smoothie får en fast plads på vores weekend-brunch-morgenbord. Jeg må nok indrømme, at smoothien også har været et hit om eftermiddagen, som supplement til en lille ekstralækker snack, fortæller Ann.

Du kan læse mere om Arla Yoggi Smoothie på deres hjemmeside her: www.arla.dk/produkter/arla-yoggi/

Viste du at vi har testet flere af arla´s produkter? Du kan læse vores testfamiliers anmeldelse af Arla Explorers her: www.bornogfritid.dk/mindre-sukker-ja-tak/