Kyllingeinderfileter med tomatlasagne – Til 4 personer
Ingredienser:
- 400 g kyllinginderfileter
- 2 tsk. olivenolie
- salt og peber
- 6 løg – i små tern (ca. 600g)
- 2 fed hvidløg – finthakket
- 1 tsk. tørret timian
- 1 spsk. olivenolie
- 9 stilke bladselleri – i skiver (ca. 300g)
- 11/2 dåse hakkede tomater
- 1 spsk. salt
- 1/4 tsk. cayennepeber
- 300 g fuldkornslasagneplader
- 3 store tomater – i skiver
- 100 g revet ost – Danbo 30+/18 %
Tilbehør:
- 250 g salat
- Citron eller balsamicoeddike
Sådan tilbereder du kyllingeinderfileter med tomatlasagne:
Sautér løg, hvidløg og timian i olien i en gryde ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og flåede tomater og kog saucen i ca. 5 min. Tilsæt evt. lidt ekstra vand eller bouillon og smag til med cayennepeber og salt. Smør et ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) med lidt olie. Læg et tyndt lag tomatsauce i bunden og herefter et lag lasagneplader. Gentag til alt er brugt op - øverste lag skal være tomatskiver og revet ost. Sæt fadet i ovnen ved ca. 175 grader i 25-30 min. Pensl kyllingeinderfileterne med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt dem på små træspyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg sammen med lasagnen. Servér med grøn salat dryppet med lidt citron eller balsamicoeddike. Se flere opskrifter på www.bornogfritid.dk/artikler/familie/opskrifter/