Italienske schnitzelruller

4 skinkeschnitzler

Olivenolie

4 skiver lufttørret skinke

1 pose frisk mozzarella, 125 g

Frisk basilikum

Salt, friskkværnet peber

½ kg solmodne tomater

Balsamico

Tilbehør: pasta eller brød

Brun schnitzlerne på begge sider på en rygende varm pande et kort øjeblik.

Læg en skive lufttørret skinke på hver.

Skær mozzarella i tynde skiver og fordel dem oven på kødet.

Læg nogle friske basilikum blade på hver, krydr med salt og peber og rul hver schnitzel sammen til en roulade. Bind en bomuldsnor omkring hver så rullen holdes sammen og stil dem i et ovnfast fad. Halvér tomaterne og læg dem rundt om kødet. Krydr og dryp med olivenolie.

Sæt fadet i ovnen ved 225°C i ca. 12 min.

Pil snoren af, halvér rullerne og anret med bagte tomater dryppet med balsamico og drysset med frisk basilikum.

Supplér med brød eller friskkogt pasta.