Hvordan man holder fødevarer friske i længere tid

Her har fire kvinder prøvet ZWILLING Fresh & Save, som er en ny måde at opbevare sin mad og madrester på.

Af Henriette Rosenthal

At undgå madspild har længe været på agendaen i mange hjem og det giver god mening. Med ZWILLING Fresh & Save kan man opbevare sine madrester eller de fødevarer, som man har hakket og snittet i god tid, inden de skal bruges, i fem gange så lang tid. Så kan man spise sundere og spare penge, mens man holder en nem og overskuelig orden i køleskabet og fryseren.

ZWILLING Fresh & Save vakuum i glas

Bonnie Jensen

– Fresh & Save er lige så smart, som jeg håbede. På få sekunder kan jeg danne vakuum i de medfølgende glas-beholdere og poser med pumpen, så maden kan holde til hele ugen. Det her er jo som skabt til mig, der ”foodprepper” hver søndag til mine to sønners frokost og mellemmåltider til hele ugen. Jeg laver derudover ekstramåltider til min yngste søn på 15 år, der altid er sulten lige inden han går i seng om aftenen. Glas-beholderne er så pæne, at de er lige til at sætte på spisebordet, når restemaden er varmet i mikroovnen og poserne kan vaskes og genbruges. Jeg er stor fan, fortæller Bonnie.

Helle Sørensen

ZWILLING Fresh & Save foodprep

− Vi har ofte en rest af salat til overs når vi har spist aftensmad, og efter en overnatning i beholderen er salaten stadig superfrisk.
Det gør det mere delikat at have rester med til madpakken dagen efter, så samtidig med at jeg sparer tid på at lave madpakke, er der ikke noget madspild. Vi samler ofte vores rester sammen i løbet af ugen til en ”restebuffet”, og indimellem når noget at blive lidt tørt og kedeligt. Med ZWILLING Fresh & Save har vi muligheden for at opbevare resterne friske i længere tid, hvilket giver mere luft i madbudgettet, siger Helle.

Christine Kock Larsen

– Vi har mange madrester, da jeg spiser efter en kostplan og ikke altid får det samme som resten af familien. Derfor er denne vakuumpumpe og tilbehør som sendt fra himlen. Det tog mig under et minut at pakke maden ved hjælp af vakuumsystemet.
Beholderne er pæne og af glas og poserne er af tykt materiale, og kan genbruges. Derfor kan man også skåne miljøet. Dette bliver uden tvivl et af de mest brugte ”værktøjer” i vores køkken, siger Christine.

Alice Vinholdt

ZWILLING Fresh & Save holder maden friskere længere

– Det er dejligt at få bugt med al den mad, som ender i skraldespanden på grund af manglende friskhed og alle de meter stanniol, som jeg plejer at bruge til at emballere madvarer i. Jeg er meget imponeret af, hvor smart og nemt det er at bruge vakuumpumpen. Vores ”restemad” bevarer smagen bedre og poserne er simpelthen geniale. Jeg er vild med, at de kan genbruges. Det her kommer jeg til at bruge dagligt, fortæller Alice.

Du kan læse mere om Zwilling og deres lækre produkter her: www.dk.zwilling-shop.com/

Vidste du at vi også har testet Zwilling Personal Blenderen? Du finder testfamiliernes anmeldelse her: www.bornogfritid.dk/vi-tester-en-lille-blender-med-en-staerk-motor/