Vi tester en lille blender med en stærk motor

Zwilling Personal Blender kan klare alt fra isterninger og nødder til de blødere ingredienser til velsmagende smoothies. Man blender direkte i bægeret, så det er nemt at tage sin smoothie med på farten. Tre familier har prøvet blenderen.

Helene Reggelsen Sprogøe

Zwilling Personal Blender

– Jeg har en datter som kun er ti uger gammel, og går derfor rigtig mange ture med barnevognen. Jeg har brugt Zwilling Personal blenderen mange gange til at lave iskaffe og smoothies, som jeg kan tage med på gåturene. Det er smart, at man blender direkte i bægeret. Jeg synes at det er skønt, at blenderen er så lille, for så er der plads til den på køkkenbordet. Mit næste projekt med blenderen bliver at lave dej til bananvafler, siger Helene.

Maria jensen

– Min søn, Elias, elsker smoothies og elsker at lave en ekstra potion, så han kan lave det til is bagefter. Han syntes, at blenderen var noget at det sejeste, og så var den nem at betjene. Det bedste var, at han kunne drikke og eller spise af direkte af bægeret. Vi er vildt begejstrede herhjemme, og nu står den dagligt på smoothies i alle afskygninger.

Dorthe Sofie Kjærsgaard

– Blenderen vildt god. Jeg har lavet lave lækker smoothie, iskaffe, gazpacho og vi har også brugt blenderen til at blende resterne fra havregrøden og vupti fik vi lavet lækre, sunde pandekager. Den knuser både is og frosne bær uden problemer. Jeg synes, at den er ”alle pengene værd”.

Den er meget nemmere at rengøre end andre blendere, jeg har haft, og så er den også vildt nem at bruge. Låget med tud er smart, og da vi lavede pandekagerne, kunne min lille datter hjælpe med at hælde dejen på panden, uden det løb løbsk. Der er tre dele, som alle kan komme i opvaskemaskinen. En anden stor fordel er størrelsen, for den fylder ikke meget i skabet, fortæller Dorthe.

Læs mere om blenderen på Zwillings hjemmeside.

Læs mere om Børn og Fritid tester her.