Hudpleje til familiens yngste

I en børnefamilie er der nok at bruge penge på. Udstyr og tøj fylder en del i budgettet – også selv om man er ferm til at spotte de gode tilbud og måske endda køber nogle af sagerne ”second hand”. Derudover skal der også være luft i budgettet til hygiejne- og plejedelen, som også kan løbe op, hvis ikke man ser sig for. 

Af Henriette Rosenthal

Her kigger tre testfamilier nærmere på den milde og budgetvenlige hudplejeserie til børn, Lupilu, som findes på hylderne i Lidl. Hudplejeserien er mærket med Astma-Allergi Danmarks blå krans og Svanemærket.

Hudplejeserie til børn fra lidl, billede fra camilla

Hudplejeserie til børn med sart hud

Camilla Greve er mor til Magnus på 15 måneder – Fra spæd har Magnus haft rigtig sart hud, som ikke har kunne tåle hvad som helst. Magnus hud har derfor haft brug for fed creme hver dag, morgen og aften, for at bibeholde en fugtig hud, så vi kan holde eksem og knopper væk. Derfor er det særligt vigtigt for mig, at alle Lupilus babyhudplejeprodukter er uden parfume og parabener, så jeg kan være helt sikker på, at Magnus sarte hud kan tåle dem. Det er gået helt fint i denne prøveperiode, så vi fortsætter helt sikkert. 

Et prisleje hvor alle kan være med

Marie-Louise Hylleberg Østerlund er mor til Ellen på 14 måneder, Nora som er fire år og venter lille Keld, hvis ankomst, som er et planlagt kejsersnit, er sat til 31. august.

Hudplejeserie til børn fra lidl, billede fra Marie

– Vi er en helt almindelig børnefamilie, med en helt almindelig økonomi, så det er vigtigt, at produkterne har en pris der gør, at alle kan være med. Vi prøvede sensitive shampoo, sensitive bodywash, sensitive bodylotion, sensitive babyolie og sensitive zinksalve og de er alle rigtigt milde og gode. Min mand som ellers ikke er god til at få creme på hænderne – en typisk håndværker – synes, at særligt bodylotionen har en virkelig rar konsistens. Sæben er mild mod pigernes hud og olien fungerer rigtig fint i badevandet. 

Det er vigtigt for mig, at det er babyprodukter af god kvalitet uden for meget skidt i sig. Det er derfor rigtig dejligt at alle fem produkter har mærket fra både Astma-Allergi Danmark og er svanemærket. 

Det har været en rigtig god oplevelse at teste produkterne og det er klart nogle, vi kunne finde på at gå ud og købe selv nu. 

Hudplejeserie til børn, lidl lupilu billede fra sarah

Parfumefri og svanemærket

Sarah Lindbæk er mor til Marius på 17 måneder – Vi går meget op i, at de produkter, som vi bruger til Marius, er parfumefri og gennemtestede. Jeg har selv parfumeallergi, og derfor vil jeg for alt i verden skåne min søn mod for mange unødvendige kemikalier. Jeg er glædeligt overrasket over, hvor god kvalitet man kan få, til så få penge. Shampooen har vi brugt i hvert andet bad, og body wash samt baby oil har vi brugt i hvert eneste bad og Marius smiler, når vi vasker ham.

Han peger på dyremotiverne på flaskerne og så snakker vi om, hvilke lyde dyrene siger, og så gentager han altid stolt dyrelydende. Bodylotion har vi brugt efter hvert bad. Den er meget drøj i brug, og er nem at smøre på babys hud. Zinkcremen bruger vi kun ved behov efter bleskift. Den afhjælper rødme på kort tid og gør, at min søns hud virker mindre irriteret. 

Jeg synes også at det er et stort plus, at produkterne har svanemærket, da det er vigtigt for mig at bidrage til en grønnere fremtid med mindst mulig miljøbelastning.


Du kan læse mere om den lækre hudplejeserie til børn, her på Lidl´s hjemmeside: www.lidl.dk/sortiment/baby

Vil du vide mere om Lidl´s bleer, skumvaskeklude og pusleunderlag? læs vores test her: www.bornogfritid.dk/vi-tester-hverdagens-noedvendigheder-til-din-baby/