Vi tester – Hverdagens nødvendigheder til din baby

Når en baby melder sin ankomst, får man hurtigt skrevet mange ting på ønskelisten. En dejlig barnevogn, tøj til den lille og en masse ting, man kan vælge til og fra afhængigt af smag og behag samt luft i budgettet. En af de basale nødvendigheder, som man ikke kommer udenom, er bleer en masse, og lad os da bare være ærlige og indrømme, at det er sjovere at bruge penge på fine sager til børneværelset eller nyt tøj til den lille end bleer. Derfor kigger tre familier nærmere på Lidls Lupilu bleer, som er yderst budgetvenlige. Det er også i Lidl, at man finder de Lupilu pusleunderlag og skumvaskeklude, som familierne prøvede sammen med bleerne.

Af Henriette Rosenthal

lauge og bamse har lupilu  ble på

Liv Juul er mor til Lauge på et år.

− Vi bruger altid skumvaskeklude herhjemme, når vi skifter ble på Lauge. Lupilu skumvaskekludene er bløde og har en god tykkelse. Det er vigtigt, for så slipper man for at få noget af bleens indhold på fingrene.

Vi er også meget glade for at have lært pusleunderlagene at kende. De er også vildt bløde og dejligt tykke. Vi har brugt dem herhjemme, men også når vi har været på besøg hos venner og familie. Jeg tænker, at de bliver guld værd til sommer, når vi skal på ture og til stranden.

Vi prøvede både de almindelige bleer og buksebleerne på Lauge. Det virker som om, begge typer har en stor sugevne og kan indeholde meget væske uden at lække. Buksebleerne passer Lauge helt perfekt og sidder rigtigt godt, nu hvor han har lært at gå og bevæger sig meget rundt. Bleen bliver siddende, hvor den skal, og huden holdes fin tør, fortæller Liv.

Julie Neermann har prøvet lupilu bleer, skumvaskeklude og pusleunderlag på begge sine børn, Josephine på seks måneder og Milo, som er halvandet år.

josephine med lupilu ble der leger

− Bleerne er vi kæmpestore fans af herhjemme. De er af dejligt blødt materiale, er tynde og gode for børnene at have på. Sugeevnen virker rigtig god, og vi har endnu ikke haft uheld. Pasformen og komforten er i top − både til vores tumling og store dreng. Jeg er også vild med, at bleerne er Svanemærket og Astma-Allergi Danmark-mærket.

Milo er så småt begyndt at vise interesse for at komme på toilettet, så på ham bruger vi buksebleen, som en ”vådsikker underbuks”, hvilket er perfekt, fordi de er lavet af tyndt og luftigt materiale. Josephine kravler alle vegne for tiden, og her er vi glade for bleernes komfortable pasform, som gør, at de ikke glider rundt.

Skumvaskekludene er dejligt bløde, hvilket er altafgørende for mine børns − til tider − sarte hud. Vi bruger dem bl.a. til at vaske med i badet og til at tørre børnene i ansigtet efter måltider, da vi synes, at vådservietter kan være lidt for skrappe ved huden.
Pusleunderlagene er gode at have med på farten, har vi allerede erfaret. Herudover kan vi godt lide at have “survival kits” hos for f.eks. familiemedlemmer, i håndtasken og i bilen. Her bliver de fast inventar til pludselige bleskift, udtaler Julie.

Jeanette Rasmussen er mor til Mira, som er seks måneder.

mira - lupilu produktbillede

− Bleerne er bløde, elastiske og perfekt til Miras spinkle krop. Hun er begyndt at møve rundt på gulvet, og de bliver siddende, hvor de skal, og holder tæt. Når vi pusler Mira, bruger vi altid skumvaskeklude. Jeg synes, at disse er nænsomme mod huden, meget bløde og samtidig ret kraftige. Vi bruger dem også omkring munden, når Mira og hendes storesøster Mynte har spist, da de er så bløde mod huden.

Der har desværre ikke været så mange ture ud af huset pga. af Covid-19, men jeg har da prøvet pusleunderlagene et par gange. De er lækre, tykke og bløde, så Mira ligger godt, når hun skal pusles. De er blevet fast inventar i pusletasken, siger Jeanette.

Du kan læse mere om Lidls Lupilu serie her på deres hjemmeside: www.lidl.dk/sortiment/baby