Højrebsbøf med sommersalat

Til 4 personer

4 stk. højrebsbøffer

12 stk. Kartofler

2 stk. avocadoer

12 stk. hvide asparges

12 stk. grønne asparges

2 stk. springløg

2 spsk. frisk peberrod

4 stk. grillede chili

olie til stegning

Salt og peber

1 stk. citron

Tilberedning

Kartoflerne koges halvt færdige. Lad dem afkøle lidt, halvér dem alle og krydr med salt og peber. Skær citronen over og grill den på grillen med frugtkødet nedad, til kødet er næsten sort. De grønne og hvide asparges koges 1 min. og vendes i 1 del. Olivenolie og saften fra den grillede citron. Kartoflerne lægges på grillen sammen med højrebsbøfferne. Husk at krydre med salt og peber. Steg de 4 chili, til de begynder at tage farve. Steg kødet efter egen smag og anret på 4 tallerkener asparges, avokado i skiver, fintsnittet springløg og lidt revet peberrod. Læg kartofler ved samt en højrebsbøf og top til sidst med en grillet chili. Servér straks.