Til 4 personer
1 mørbrad af gris
Salt, peber
3-4 skiver bacon
750 g små nye kartofler
150 g græsk yoghurt 2 %
1 spsk mayonnaise
1 tsk sennep
½ tsk honning
Saft og revet citronskal fra ½ citron
Salt, peber
1 bundt forårsløg
250 g bælgede hestebønner eller edamame bønner
Tilbehør: brød
Krydr kødet med salt og peber og pak det ind i bacon. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl. Grill svinemørbraden indirekte 20-25 min. Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, honning, citronsaft og skal sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skær de største kartofler i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen. Lad det trække og smag til. Blanchér bønnerne et kort øjeblik. Snit løgene og drys dem og bønnerne ud over kartoffelsalaten. Skær kødet i pæne skiver og servér det med salat og brød.