Frisk, velsmagende Yoghurt

Måske tænker du, at yoghurt kun er noget, som man spiser til morgenmad? Så kan du godt tænke om igen, for yoghurt med lækker frugtsmag kan også, ved hjælp af få andre ingredienser, trylles om til smoothies eller is.

Af Henriette Rosenthal

Med en frisk smag af frugt og bær er den cremede Arla Yoggi yoghurt manges foretrukne valg, når sulten melder sig. De klassiske smagsvarianter pære/banan, jordbær, fersken/hindbær er nu landet på hylderne i en endnu mere velsmagende version og dem har to familier smagt. Vi udfordrede dem lidt og bad dem lade børnene blindteste frugtsmagen.

Fra yoghurt til is

Arla Yoggi yoghurt - is

Heidi Jørgensen er mor til Julian på fire og Jasmin på syv år.
– Mine børn elsker Yoggi yoghurt med pære/banan og de spiser det nogle gange med havregryn eller med en ekstra håndfuld friske bær. De spiser det gerne både morgen, middag og aften, hvis de kunne få lov til det. Jasmin er også ret vild med fersken/hindbær. Jasmin syntes at det lød sjovt, og var med på at lave en blindtest. Hun kunne sagtens gætte de forskellige smage af frugt. Vi lavede også lækre smoothies og begge børnene var helt vilde med, at vi også kunne lave dejlige ”børne-is” af yoghurten. ” Mums mor, hvor smager det altså bare megalækkert. Har du mere, tak”, var Julians kommentar, fortæller Heidi.

Morgenmad med variationer

Arla Yoggi yoghurt - blindsmagning

Sabrina Møller er mor til Laura på to og et halvt og David på 10 år.
– Så har vi smagt de nye Yoggi yoghurt med pære/banan, hindbær/fersken og jordbær og vi har også lavet en blindtest med Laura og David. Om de kunne smage, hvilke frugter der var i? Ork ja, det kunne de sagtens. Vi har også lavet en omgang smoothie med friske jordbær, Yoggi yoghurt med jordbær og en sjat mælk og det smagte virkelig godt af den friske jordbærsmag.

Vi spiser som regel yoghurt om morgenen i hverdagene, og nogle gange varierer vi smagen lidt ved at tilføre lidt ekstra bær og müsli. Det tror jeg ikke, at vi behøver længere, når vi fortsætter med disse nye Yoggi yoghurter, siger Sabrina.

Læs mere om Yoggi yoghurt her eller læs flere af vores test af arla´s produkter her: www.arla.dk/produkter/arla-yoggi/ og bornogfritid.dk/laekker-smoothie-til-weekendens-morgenbord/