En handy kombivogn

I Bugaboos sortiment finder man den smarte kombivogn Bugaboo Fox2, der er nem at navigere med både i byen og på mere ujævnt
terræn. Mange byboere kæmper om pladsen på fortovene, så her er det en fordel at vælge en mindre barnevogn, der er let at manøvrere rundt med. Charlotte Malling bor med sin kæreste Ulrik på Nørrebro i København. Charlotte og Ulrik er nybagte forældre til Agnes, og den lille pige bliver fragtet standsmæssigt rundt i byen i sin nye Bugaboo Fox2.

Af Henriette Rosenthal

Vi bor på Nørrebro på tredje sal, så barnevognens ”liftdel” skal helst være så let som muligt, mens den samtidig beskytter Agnes bedst muligt. Derfor er Bugaboo Fox2 den helt rigtige kombivogn til os. Den er i det hele taget meget let, så selv om jeg fødte ved kejsersnit, kunne jeg efter et par uger selv trække barnevognen op på reposen nederst i vores opgang. Der står barnevognen, når vi ikke bruger
den. Fordi vi bor i byen, og parkeringsmulighederne ikke er optimale, har vi købt en Renault Captur, som er en ”lille stor” bil.

Kan klappes helt sammen

Når vi skal i sommerhus er det vigtigt, at der er plads til andet end barnevognen i bagagerummet, og her er det en kæmpe fordel, at Bugaboo Fox2 kan klappes fuldstændigt fladt sammen, selv liftdelen kan blive helt flad. Den smutter lige så fint ned i bagagerummet og efterlader plads til puslesager og andet bagage.

– Når vi triller rundt på i byen, hvor vi bor, er det dejligt, at barnevognen nemt kan styres ud og ind imellem andre på fortovet og i øvrigt kan man styre den med kun en hånd på styret. Der er ikke bare god plads til barnet, men handlekurven kan klare op til 10 kg, hvilket også er meget for denne type vogne.

– Vi kan jo ikke bruge klapvognsoverdelen endnu, men den ser meget komfortabel ud, så jeg er sikker på, at Agnes kommer til at elske at
sidde i den, når hun bliver lidt ældre, fortæller Charlotte.

Kvalitet, der holder til det hele

Bugaboo Fox2

Det giver godt overblik over økonomien, når man vælger en Bugaboo Fox2, for man får et stel inkl. fire punkterfri hjul og underkurv til at bære sine pakkenelliker i, en komplet liftdel med godt bærehåndtag, monteret med en tilhørende god Bugaboo madras, et ergonomisk formet klapvognssæde med seler, som sørger for at barnet sidder godt og trygt, og en god kaleche der skærmer barnet mod sol, blæst og regn, og man får ligeledes et regnslag.

Klapvognsdelen er ergonomisk formet med flere positioner, så barnet får den rigtige støtte i ryggen, når det ligger ned i klapvognen. Bugaboo Fox2 findes i et væld af kombinationsmuligheder. Man kan stort set få skræddersyet sin helt personlige barne-/klapvogn, for i Bugaboos sortiment findes mange farvekombinationer – og fordi kvaliteten er så god, kan den fint, gå i arv til mindre søskende, så man er godt kørende i lang tid fremover.

Du kan læse mere om Bugaboo Fox2 på deres hjemmeside: www.bugaboo.com